Colecția Iubiri de poveste august 2022 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste august 2022 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna august 2022, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea.

1. BINEFACERILE CĂSĂTORIEI de Susanna Craig – 01.08.2022

Al treilea volum al seriei „Iubește și spionează”.
  Folosind pseudonimul Lady Sterling, Laura le ajută pe tinerele maltratate sau compromise pedepsindu-i pe angajatori. În timp ce își urmărește cea mai recentă țintă, Laura este ajutată în mod neașteptat de… Lord Sterling.
  În calitate de spion al Coroanei, căpitanul Jeremy Addison, vicontele Sterling, trebuie să o investigheze pe ademenitoarea Laura. Forțați să pozeze în proaspăt căsătoriți, Laura și Jeremy formează o alianță neașteptată… Dar poate aceasta să ducă la o iubire reală, de durată?

2. O NUNTĂ DE VIS de Julie Garwood – 08.08.2022

  Lady Brenna călătorește spre Scoția pentru o căsătorie aranjată, pe care nu și-a dorit-o. Când o bandă de războinici o capturează, ea acceptă să devină soția comandantului lor, Connor MacAlister, pe care îl cunoscuse în copilărie. Însă capturarea ei era doar o răzbunare împotriva celui sortit să îi fie soț, dusmanul de moarte al lui Connor.
Brenna vrea să cucerească inima bravului scoțian, dar este atrasă într-un război al clanurilor – din care numai credinta si eroul inimii ei o pot salva…
*Romanul a mai fost publicat în colecția ALMA în anul 2013.

3.CEA MAI NOROCOASĂ LADY de Joanna Shupe – 15.08.2022

Al doilea volum al seriei „Rebelii de pe Fifth Avenue”.
  Timida Alice Lusk vrea să devină o femeie care să-i facă să clocotească sângele oricărui bărbat. . .și tocmai a întâlnit ticălosul perfect care să o învețe.
  Christopher „Kit” Ward vrea să deschidă un club de noapte de success în New York City și are nevoie de cel mai bun bucătar, iar Alice, care a luat lecții de gătit de la un chef faimos, îl poate ajuta, în schimbul unor lecții despre seducție.
Învățătura lor în dormitor devine pasionată, dar oare Kit va putea să-i cucerească inima lui Alice?

4.DRAGOSTE ȘI ABANDON de Christina Dodd- 22.08.2022

Primul volum al seriei „Guvernantelor”.
  Pentru a-și asigura confortul financiar, Lady Charlotte Dalrumple, Pamela Lockhart și Hannah Setterington înființează Școala Guvernantelor. Lady Charlotte trebuie să-i învețe bunele maniere pe doi micuți dar și pe tatăl lor, chipeșul viconte Wynter Ruskin. Treptat, lecțiile se transformă într-un joc al pasiunii.
*Romanul a mai fost publicat în colecția ALMA în anul 2013.

5. O DOMNIȘOARĂ SEDUCĂTOARE de Sarah MacLean – 29/08.2022

Al doilea volum al seriei „Frumoase și diabolice”.
  Crescută printre criminali, o întorsătură a sorții a adus-o pe Adelaide Frampton în sălile de bal din Mayfair, unde își folosește abilitățile pentru a ajuta miresele să evite altarul.
Henry, Duce de Clayborn are o reputație impecabilă –ultimul lucru de care are nevoie este o femeie care să descopere secretele din trecutul său.
Dar plimbările cu trăsura până târziu în noapte reprezintă un pericol delicios… și în curând Adelaide descoperă adevărurile lui Clayborn și amenință că îi va fura inima bine păzită.

Colecția Iubiri de poveste iulie 2022

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2022

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest Tatyana Balatsyuk

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

cărți de dragoste

Colecția Iubiri de poveste august 2022

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.