Contele, fata și copilul de Vanessa Riley - Colecția Iubiri de poveste

Contele, fata și copilul, de Vanessa Riley – Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021

Contele, fata si copilul

Vanessa Riley

Seria Femei îndrăznețe, bărbați seducători

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021

Editura Alma/Litera

Din 20.09.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   Faptul că a supraviețuit unui naufragiu în drum spre Londra, venind din Jamaica, a fost doar începutul coșmarului Jeminei St. Maur. Suferind de amnezie, a fost despărțită de toți cei care ar fi putut să o cunoască și închisă în azilul de nebuni Bedlam. A fost eliberată doar pentru că avocatul Daniel Thackery, Lord Ashbrook, a fost convins să trădeze singurul lucru la care ținea: legea. Disperată să își descopere adevărata identitate, singura șansă a Jeminei este de a fura secrete periculoase cu ajutorul unui grup de femei îndrăznețe, ceea ce înseamnă să fie mereu cu câțiva pași înaintea formidabilului Daniel, indiferent cât de puternic este atrasă de el…
   Căsătorit doar prin procură, acum văduv în urma naufragiului, Daniel este hotărât să o protejeze pe micuța lui fiică vitregă, Hope, de reputația scandaloasă a familiei sale. De aceea, el s-a dedicat nu doar legii, ci și ideii de a rămâne cât mai corect, mai integru – și mai plictisitor – cu putință. Dar, cu cât se apropie mai mult de misterioasa și seducătoarea Jemina, cu atât mai mult Daniel este tentat să încalce însăși regulile cărora le-a dedicat viața. Și, pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, va trebui oare ca el și Jemina să sacrifice singura lor șansă la fericire?
   Veți citi întreaga poveste în romanul CONTELE, FATA ȘI COPILUL de Vanessa Riley, al doilea volum al seriei Femei îndrăznețe, bărbați seducători. De luni, 20 septembrie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.