Dragostea unui pirat de Johanna Lindsey

Dragostea unui pirat, de Johanna Lindsey – Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Dragostea unui pirat

Johanna Lindsey

Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Dragostea unui pirat de Johanna Lindsey love books.

Luni – 14.09.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

   Bettina Verlaine se află la bordul unei corăbii care o va duce spre locurile tropicale unde urmează să îndeplinească o promisiune pe care ea nu a făcut-o niciodată: căsătoria cu un conte pe care nu l-a întâlnit în viața ei și despre care nu știe nimic ‒ totul, la insistențele tatălui ei.

  Situația ia însă o întorsătură neașteptată când vasul pe care se află pierde confruntarea cu o corabie de pirați al cărei căpitan este un tânăr impunător, îndrăzneț și de-a dreptul fermecător, dar care ascunde dureri și traume ce i-au împietrit inima ‒ și care e mânat de o sete de răzbunare ce îl poartă de ani întregi pe mări, în căutarea marelui său dușman.
  Tristan o răpește cu gândul la răscumpărare, dar reușește să o prindă, fără voia ei, în mrejele pasiunii lui nestăvilite. Însă vor trece multe zile zbuciumate, cu confruntări între două firi puternice și înverșunate ‒ și multe nopți fierbinți ‒, până când obsesia lui pentru ea va lăsa loc dragostei adevărate și până când ura Bettinei împotriva lui va fi înlocuită de iubirea care s-a înfiripat în inima ei.
  Veți citi întrega poveste în romanul Dragostea unui pirat de Johanna Lindsey. De luni, 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

#literaturapetocuri #romance #JohannaLindsey

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.