Antonia Bogdana Balan - Te iubesc, Filip!

Te iubesc, Filip!, de Antonia Bogdana Bălan

   Antonia Bogdana Balan autori români.

   Doamne, am citit cartea asta acum foarte mult timp, dar povestea scrisă de Antonia Bogdana Bălan mi-a rămas în suflet și în gând. Este o carte de citit cu sufletul, de simțit, trăit și de ținut minte.

O carte bună o citești acum, dar o păstrezi în suflet pentru totdeauna!

   Iubirea și trăirea ei, povestea ce unește două suflete este cea mai puternică legătură. Puternică și imposibil de distrus, indiferent de piedici.

   Povestea este simplă și complicată, frumoasă și complexă- un episod din viață, foarte profund, sensibil și real. Dureros de real. Și dureros de bine scris. O poveste de iubire trăită intens de două suflete ce parcă s-au căutat întotdeauna, care s-au simțit, dar s-au rătăcit pe drumul vieții.

   Te iubesc, Filip este povestea unei iubiri visate, căutate, rătăcite, simțite și regăsită… când? Atunci când te aștepți mai puțin sau deloc. Atunci când te resemnezi și ajungi să te alini cu gândul că iubirea adevărată există doar în vise – alea pe care le visezi noaptea și ai vrea sa le trăiești ziua.

Articolul îl puteţi citi integral pe Bookcaffe

Recenzii cărţi

,,Adevărata artă a iubirii este aceea de a îmbina două bucăţi imperfecte în aşa fel încât rezultatul să fie cât mai apropiat de perfecţiune.” – Antonia Bogdana Bălan

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.