Sărutul unei hoaţe - Susanna Craig

Sărutul unei hoaţe, de Susanna Craig – Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Sărutul unei hoaţe

To Kiss a Thief

Susanna Craig

Colecţia Iubiri de poveste – martie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Dorințe nestăpânite – Runaway Desires – 1. To Kiss a Thief (2016) – Sărutul unei hoațe, 2. To Tempt an Heiress (2016) – Tentaţii pentru o moştenitoare, 3. To Seduce a Stranger (2017)

   Sărutul unei hoaţe – Susanna Craig – Seria Dorințe nestăpânite

Sâmbătă – 09.03.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

O nouă autoare și primul volum al unei serii noi, „Dorințe nestăpânite”.

  În această nouă serie captivantă, plasată în Anglia georgiană, o femeie compromisă se ascunde de căsnicia ei – pentru a-i fi mai bine sau poate mai rău …

   Sarah Pevensey sperase că aranjamentul căsătoriei cu Sf. John Sutliffe, viconte de  Fairfax, ar putea deveni ceva mai mult. Dar, chiar înainte de a începe, s-a încheiat cu un scandal care a şocat societatea din Londra. Acuzată că a furat şi este o hoață de bijuterii, Sarah a fugit într-un mic sat de pescari pentru a-și reconstrui viața. Ultima dată când Sf. John și-a văzut ,,noua” soție, ea era așezată în poala unui soldat, despletită și nu mai era în posesia colierului de safir ce aparţinuse familiei sale.

   Acum, trei ani mai târziu, el a găsit-o pe Sarah și este hotărât să o facă să plătească pentru crimele ei. Dar femeia pe care o găsește este departe de ceea ce se aștepta. Umilă și harnică, Sarah nu are nimic de ascuns faţă de soțul ei – sau…cel puţin așa pare. Cu toate acestea, în timp ce încearcă să-i descopere secretele, Sfântul Ioan își dă seama că, dacă nu este atent, îi va fura inima …

    O căsătorie menită să salveze moștenirea unui viconte, un scandal provocat de dispariția unui colier valoros, după care soția pleacă și vrea să ia viața de la capăt. Trei ani mai târziu însă, îi va fura vicontelui și inima?

Iubirea era pentru cei slabi și nesăbuiţi. Învăţase asta cu mult timp în urmă. Chiar dacă ar fi fost înclinat către asemenea slăbiciune și nesăbuinţă, ce treabă avea inima lui cu însurătoarea? Cum își putea îngădui să se îndrăgostească de soţia pe care tatăl lui aproape că i-o băgase pe gât? Sarah Pevensey fusese mult prea blajină, incontestabil de simplă și complet lipsită de pasiune.

„Datorie. În nopţile care urmaseră nunţii lor, aceasta îl dusese în patul ei.
Ceea ce simţea el acum nu era datorie.
Era dorinţă. O flacără care fusese aprinsă – reaprinsă – într-o căsuţă abandonată din Haverhythe. În ciuda reputaţiei lui de a fi de gheaţă, ea îl lăsase arzând. Și, dacă se gândea la acea noapte pentru încă o secundă, ea avea să vadă exact cât de mult o dorea.”

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Colecţia Iubiri de poveste februarie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.