02.07.2014 „Maria-Luiza. Adevarata dragoste a lui Napoleon” de Michelle Moran-Colectia “Iubiri si...

02.07.2014 „Maria-Luiza. Adevarata dragoste a lui Napoleon” de Michelle Moran-Colectia “Iubiri si destine”

by -
3

 

Maria-Luiza.Adevarata dragoste a lui NapoleonMiercuri, 02.07.2014, apare cartea Maria-Luiza. Adevarata dragoste a lui Napoleon de Michelle Moran.Aceasta face parte colectiaIubiri si destinesi poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.  

Pret ziar + carte =14,99 lei

Scurta descriere:

„Dupa sangeroasa Revolutie Franceza, puterea lui Napoleon nu mai cunoaste limite. Cand tanara Maria-Luiza de Habsburg, arhiducesa Austriei, afla ca imparatul i-a cerut mana, se vede nevoita sa accepte, pentru a evita un eventual razboi intre Franta si Austria. Dar la extravaganta curte franceza descopera ca are mai multe rivale la dragostea lui Napoleon, printre ele numarandu-se si sora lui, Pauline, geloasa si la fel de ambitioasa ca fratele sau. Cand razboiul se abate din nou asupra Europei, Maria-Luiza gaseste puterea de a lua decizii care nu numai ca ii vor schimba viata, ci vor ramane in istorie.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. O sa iau si cartea asta. Pe primele doua le-am luat, le-am rasfoit si sunt chiar frumoase. Multă istorie dar si romance.

  2. Nu am luat nimic din colectia asta,dar ma tenteaza cartea asta(de,o femeie puternica pe care o chema ca si pe mine) 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.