Titluri din colecțiile Carte Pentru Toți, Blue Moon, Moon Light și Buzz Books: 08.03 - 12.03 - 2021

Titluri din colecțiile Carte Pentru Toți, Blue Moon, Moon Light și Buzz Books: 08.03 – 12.03 – 2021

Săptămâna viitoare se anunță una bogată în apariții de chioșc!
 Primele titluri din colecțiile Carte Pentru Toți, Blue Moon, Moon Light și Buzz Books:
 1. 08.03.2021 –  ARHITECTUL PARIZIAN de Charles Belfoure la prețul de 24,99 lei
  Paris, 1942. Talentatul arhitect Lucien Bernard acceptă o comandă care îi poate aduce o mare sumă de bani, dar riscă să-l trimită la moarte: să proiecteze o ascunzătoare pentru un evreu bogat. O reflecție la ceea ce ne datorăm unii altora și la cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a face ceea ce e corect.
  2. 09.03.2021 –  DRAGĂ JOHN de Nicholas Sparks, la prețul de 29,99 lei
   John a părăsit devreme liceul și s-a înrolat în armată. Savannah așteaptă ca el să termine stagiul militar, ca să-și întemeieze o familie, dar după evenimentele din 11 septembrie 2001, John pleacă din nou în armată, iar Savannah se îndrăgostește de alt bărbat. La întoarcerea acasă, John încă îndrăgostit de Savannah, măritată acum cu altcineva, are de luat o hotărâre dificilă.
3.11.03 BRIDGERTON. EU ȘI DUCELE de Julia Quinn, la prețul de 49,90 lei
  Simon Basset o va cere în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – Daphne Bridgerton. Însă cei doi au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate: Daphne vrea să pară că e curtată de un duce pentru a atrage un pretendent bogat. Dar în cele din urmă Daphne se îndrăgostește cu adevărat de frumosul duce.
4. 12.03 LASĂ LUMEA ÎN URMĂ de Rumaan Alam la prețul de 49,90 lei
  Amanda și Clay pleacă în vacanță împreună cu copiii lor, departe de New York, într-un colț îndepărtat din Long Island. Noaptea, însă, paradisul lor se destramă odată cu bătăile în ușă ale unui cuplu în vârstă, de culoare: proprietarii casei aduc vestea că în New York a avut loc o pană de curent, care a lăsat orașul în beznă. Este casa de vacanță, izolată de civilizație, un loc în care să se simtă în siguranță? Și ce s-a întâmplat în lumea de afară, pe care au vrut să o lase în urmă?
Romane emoționante, intrigi pline de suspans, personaje complexe 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.