Șapte zile de iubire de Tessa Dare - Colecția Iubiri de poveste noiembrie

Șapte zile de iubire, de Tessa Dare – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021

Șapte zile de iubire

Tessa Dare

Seria Spindle Cove

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021

Editura Alma/Litera

Din 29.11.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Minerva Highwood, una dintre domnișoarele de la Spindle Cove, trebuie să plece în Scoția. Colin Sandhurst, Lord Payne, un crai de prim rang, trebuie să plece… oriunde, dar să nu rămână la Spindle Cove.
  Acești parteneri improbabili au la dispoziție o săptămână ca să însceneze o fugă de acasă, să-și convingă familia și prietenii că sunt „îndrăgostiți”, să fugă de hoți înarmați, să supraviețuiască celor mai mari coșmaruri, să călătorească 600 de kilometri fără să se omoare unul pe celălalt, și toate acestea în timp ce împart o trăsură foarte mică ziua și un pat și mai mic noaptea.
  Ceea ce nu au timp să facă este să se lupte cu atracția crescândă dintre ei. Cu atât mai puțin cu pasiunea sălbatică. Și, Dumnezeu să-i ajute, își petrec ore prețioase dezvelindu-și unul altuia trupurile și sufletele. Dintr-odată, șapte zile par a fi exact ce le trebuie pentru a găsi o lume de necazuri. Și poate… o lume plină de iubire.
  Veți citi întreaga poveste în romanul ȘAPTE ZILE DE IUBIRE de Tessa Dare, al doilea volum al seriei Spindle Cove. De luni la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.