Nestemate din soare - Nora Roberts

Nestemate din soare, de Nora Roberts – Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Nestemate din soare

Jewels of the Sun

Nora Roberts – serii – recenzii – books

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Editura Lira/Litera

Trilogia Gallagher – Gallaghers of Ardmore Series 1. Jewels of the Sun – Nestemate din soare sau Diamantele vin din cer (Editura Miron), 2.Tears of the Moon – Lacrimile lunii (Editura Miron), 3.Heart of the Sea – Perlele mării (Editura Miron)

   Nestemate din soare Nora Roberts romane de dragoste.

Cartea Nestemate din soare, de Nora Roberts apare vineri – 09.08.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cartea a mai apărut şi cu titlul Diamantele vin din cer – Editura Miron

Primul volum al seriei „Clanul Gallaghers din Ardmore”.

   Hotărâtă să-și reevalueze viața, Jude Murray pleacă din America și se refugiază la Faerie Hill Cottage, unde începe să studieze folclorul irlandez, descoperind o speranță pentru viitor în magia trecutului. Revenind acasă, în Irlanda, după ani de călătorii, Aidan Gallagher posedă o capacitate neobișnuită de a înțelege tulburătoarele mituri ale țării sale. În Jude, vede o femeie care îi poate alina sufletul și înfierbânta sângele. Începe să împartă cu ea legendele acelei țări, creând, în același timp, propria lor poveste pasională.

 

,,Avea chipul cu osatura aspră al celților, plin de o frumusețe sălbatică apărută din contopirea genelor fine ale părinților lui, nas lung și drept, gură cu buze pline și nereușit de senzuale, o barbie dură, gata să primească oricâţi pumni, o mică brazdă în mijloc. Era clădit ca un bătăuș- lat în umeri, lung în brațe și îngust în șolduri. Și, într-adevăr își petrecuse o bună parte din tinerețe înfigându-și pumnii în mutre sau încasându-i el însuși. Atât pentru distracție, cât și, cum nu-i era rușine să recunoască din pricina temperamentului.

 

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.