Grupul vânzărilor GRUPULUI EDITORIAL CORINT la Bookfest 2016

Duminică seara, GRUPUL EDITORIAL CORINT a încheiat participarea la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2016, ediția a XI-a, după 5 zile marcate de lansări de carte menite să vă arate lumea mai clar, ateliere pentru copii pline de culoare și farmec și evenimente de premiere prin care ne-am arătat aprecierea față de participanții la concursurile noastre. În plus, vizitatorii standului GRUPULUI EDITORIAL CORINT s-au bucurat de pachete promoționale, reduceri de până la 50% și cărți cu prețuri de 5 și 10 lei.

În acest început de vară, cititorii au optat pentru istoria elitelor autentice. Astfel, pe locul întâi în topul vânzărilor Corint s-a situat un volum care aparține colecției ISTORIE CU BLAZON: fermecătorul album Poveștile Peleșului de Carmen Sylva (ediție îngrijită de Silvia Irina Zimmermann, cu ilustrații aparținând Arhivei Princiare de Wied).

Problemele de actualitate sunt și ele pe lista preocupărilor principale ale cititorilor noștri. Astfel, pe locul al doilea în topul vânzărilor Corint s-a clasat unul dintre cele mai recente volume ale colecției CORINT ISTORIE, ISlamISm. Planul secret de creare a califatului de Glenn Beck. Cartea este o analiză plină de forță care investighează și contrazice prejudecățile despre islamism și despre visul creării unui nou califat.

Pe locul al treilea regăsim din nou colecția ISTORIE CU BLAZON! De această dată, cu volumul Amărâte și vesele vieți de jupânese și cucoane de Constantin Gane. Cartea “se ocupă cu precădere de modul de existenţă a boierimii, ceea ce se spune chiar începând cu titlul cărţii” (din prefața semnată de Mihai Dim. Sturdza).

Următoarele cărți din topul vânzărilor GRUPULUI EDITORIAL CORINT sunt:

4. JURNAL SECRET. Serie nouă de Alex. Ștefănescu (ilustrații de Costel Pătrășcan);

5. Duduia. Scrisori din exil ale Elenei Lupescu de Diana Mandache (colecția CORINT ISTORIE);

6. Magonia de Maria Dahvana Headley (colecția LEDA EDGE);

7. BERLIN. Zorii din Alexanderplatz (vol. 2 din seria BERLIN) de Fabio Geda și Marco Magnone (editura CORINT JUNIOR);

8. ISIS. Armata jihadului de Michael Weiss și Hassan Hassan (colecția CORINT ISTORIE);

9. Insula doctorului Libris de Chris Grabenstein (editura CORINT JUNIOR, colecția AVENTURĂ ȘI MISTER);

10. Blestemul câștigătorului de Marie Rutkoski (colecția LEDA EDGE).

GRUPUL EDITORIAL CORINT le mulţumeşte cititorilor că i-au fost alături într-un număr atât de mare şi la această ediţie a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2016!

5 COMMENTS

  1. Grupul Editorial Corint a avut anul acesta o multime de noi aparitii pe care as vrea sa mi le achizitionez.

  2. uauuuuuu cite oferte minunata………din pacate nu sint momentan in Romania……….mi-ar fii placut sa fiu prezenta,Felicitari din inima tuturor!!!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.