Totul e permis în dragoste de Kerrigan Byrne

Totul e permis în dragoste, de Kerrigan Byrne – Colecţia Iubiri de poveste 2019

Totul e permis în dragoste

Kerrigan Byrne

How to Love a Duke in Ten Days

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Alma-Litera

Devil You Know Series – Seria Diavolii îngenuncheați: 1. How to Love a Duke in Ten Days, 2. All Scot and Bothered, 3.The Importance of Being an Earl

   Totul e permis în dragoste de Kerrigan Byrne Love books.

Sâmbătă – 14.12.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei Diavolii îngenuncheați.

   O reîntâlnire cu autoarea seriei „Rebeli victorieni”, revelația anului trecut și primul volum al unei serii noi, Devil you know – Diavolii îngenuncheați, despre burlaci chipeși și bogați, băieți răi care fac ca inimile femeilor să bată mai tare. Acești bărbați sunt întunecați, îndrăzneți și curajoși.

Și va există o  femeie care îi poate îngenunchea …

   Faimoasă și strălucitoare, Lady Alexandra Lane a știut întotdeauna să îşi poarte de grijă. Dar nimeni nu s-ar aștepta vreodată să aibă un trecut întunecat – secrete pentru care este santajată an de an. Acum, cu familia ei care se apropie de faliment, Alexandra a găsit o soluție: să se căsătorească cu unul dintre cei mai bogați burlaci eligibili, chiar dacă acesta are reputația de diavol.

 Piers Gedrick Atherton, ducele de Redmayne, este în căutare de răzbunare, iar primul pas este asigurarea unei mirese. Câștigarea mâinii unei doamne nu este atât de ușoară, pentru un bărbat cunoscut sub numele de Teroarea lui Torcliff.  Alexandra intră în viața lui ca un fulger. Când îi propune căsătoria, Piers știe că, la fel ca şi el, problemele îi bântuie pașii. Dar blândețea, înțelepciunea ei ascuțită, natura independentă și frumusețea incredibilă trezesc o dorință aprigă în el. Va face tot ce trebuie pentru a o ține în siguranță în brațele lui.

„– Din momentul în care ne-am întâlnit pe peron, am visat să vă sărut în zeci de moduri.
Sunetul care-i scăpă nu era nici tuset, nici oftat. Existau zeci de feluri de a săruta? Mai exact, cât de multe?

„Cât de mult își dorea să aprindă cărbunii pe care-i descoperise în flacăra dorinţei. Râvnea să trezească în ea ceva ce simţea că se afla într-o stare latentă de atât de mult timp. Poate de întreaga ei viaţă.
Ceva ce nici un bărbat nu mai descoperise.
Oare măcar căutase cineva? Sau îndrăznise să înfrunte mintea ei ascuţită, hainele ei sărăcăcioase și sprâncenele încruntate pentru a descoperi potenţialul senzual al acestei fete bătrâne mofturoase?
Aparent, nu. Toată delicateţea aceea deosebită trecuse neobservată.
Neatinsă.
Nesărutată.
Până la el.”

„Își dorea… asta.
Acest sărut dulce, languros. Își dorea să dureze la nesfârșit. Simţea sărutul cu fiecare părticică a trupului ei. În locuri pe care le ignorase.
Ameninţa singurătatea pe care o cultivase cu atâta grijă. Trezea părţi ale minţii ei pe care le ţinuse adormite. Părţi care nu aveau nimic de-a face cu intelectul și cu analiza. Locurile întunecate unde ţinuse dorinţele tinere și visătoare ascunse sub rușine și regret.”

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele de săptămâna aceasta sunt bune de citit în zilele friguroase ale lunii decembrie.

Foto Cărţi Romantice

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.