Cine își dorește un duce? de Sabrina Jeffries - Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Cine își dorește un duce?, de Sabrina Jeffries – Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Cine își dorește un duce?

Sabrina Jeffries

Seria Dinastia ducilor

Colecția Iubiri de poveste martie 2021

Editura Alma/Litera

Cine își dorește un duce? de Sabrina Jeffries historical romance.

Luni – 15.03.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

 Volum 3 al seriei Dinastia ducilor

  Sărutul pătimaș al domnișoarei Olivia Norley, o tânără pasionată mai degrabă de chimie decât de rochii, podoabe și săli de bal, ar fi trebuit să fie doar o simplă amintire pentru ducele de Thornstock – mai ales că în jurul lui roiesc atâtea debutante care vor să cucerească inima și averea unui nobil tânăr și arătos.
  Dar el nu a uitat că, din cauza acelui sărut, a fost șantajat și, mai mult, a ajuns să fie văzut ca un libertin cu reputație îndoielnică. Iar când Grey, fratele lui vitreg, vrea să deslușească misterul unei crime din trecut și pentru asta o angajează chiar pe domnișoara Olivia Norley, Thorn jură să-i urmărească fiecare pas și să afle adevăratul motiv pentru care vrea să-i ajute familia.
  Pentru Olivia Norley, să demonstreze că tatăl lui Grey a fost otrăvit cu arsenic poate fi cel mai de succes experiment al carierei de chimist la care visează de atâta vreme… dacă prezența constantă a lui Thorn nu i-ar distrage atenția. În plus, lucrurile nu merg așa de ușor cum s-a așteptat, pentru că o persoană misterioasă îi pune piedici și face tot posibilul să distrugă dovezile crimei. Însă cea mai surprinzătoare descoperire va fi alta: că inima își urmează propria cale chiar și în cele mai periculoase împrejurări.
  Veți citi întreaga poveste în romanul CINE ÎȘI DOREȘTE UN DUCE? de Sabrina Jeffries, al treilea volum al seriei Dinastia ducilor. De luni 15 martie, la chioșcurile din toată țara!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.