Trei nopti de dorinte de Tessa Dare

Trei nopţi de dorinţe de Tessa Dare

Titlul original: Three Nights With A Scoundrel
Cotaţie Goodreads: 3.69

Seria Clubul Armăsarilor / Stud Club

1 One Dance with a Duke – Un dans cu un duce
2 Twice Tempted by a Rogue – Dublă tentație
3 Three Nights with a Scoundrel – Trei nopti de dorinte

Trei nopți de dorințe – Tessa Dare

DETALII CARTE

A treia oară este farmecul!

Fiul bastard al unui nobil, crescut în mizerie şi sărăcie, Julian Bellamy este acum un tip arogant, colorat şi aparent nepăsător faţă de ceea ce se crede despre el. Seduce soţiile domnilor bogaţi şi puternici din Londra, încearcă să-i distrugă pe aceştia, complotează, intrigă şi instigă, joacă jocuri de noroc, participă la meciurile ilegale de lupte, băutură cât cuprinde, încercând astfel să râdă de o societate care l-a dispreţuit. Atunci când îl întâlneşte pe Leo Chatwick, marchiz de Harcliffe un bărbat decent şi fondatorul al clubului exclusivist-Stub Club, şi pe fermecătoarea soră a acestuia Lily, începe să îşi reconsidere drumul ales. Moartea tragică a lui Leo, îl face pe Julian să se învinovăţească. Este convins că ţinta atacului din acea noapte a fost el, din cauza trecutului sordid şi al secretelor lui. Devine obsedat de găsirea criminalului şi de protejarea lui Lily. Vrea dreptate şi îşi promite să o vadă pe femeia pe care o iubeşte în secret căsătorită cu un bărbat din clasa ei, un bărbat care să o protejeze. De prima dată de când a văzut-o a simţit mai mult decât prietenie faţă de ea, dar este conştient că nu poate fi niciodată a lui.
Lily Chatwick, sora geamănă a marchizului Harcliffe este devastată după moartea fratelui ei. El a fost cealaltă jumătatea a ei, cel mai bun prieten şi sprijinul ei. După o perioadă în care a fost bolnavă şi febra şi-a făcut de cap, a rămas cu probleme de auz, de fapt este surdă. Dar, nu este un impediment pentru ea, devine o bună cititoare pe buze, este independentă, şi cât se poate de normală.

Pe Julian îl consideră prietenul ei, deşi îl adoră şi iubeşte omul care se ascunde sub acea faţadă falsă. Visează la atingeri delicioase din partea lui, şi chiar se gândeşte că ar fi soţul potrivit pentru ea.
Insitenţa lui de a-şi găsi un soţ devine obositoare şi evită subiectul pe cât se poate, afişând independenţă şi hotărâre, asta până când Julian este rănit. Atunci ia în considerare o căsătorie de protecţie a ei, dar mai ales vrea să-l oprească pe Julian din acest comportament nebun care îi poate aduce moartea. Găsirea criminalului, vânătoarea asta, stârnirea cuibui de viespi îi poate aduce moartea.

Începe să ia în calcul pe cei care o peţeau şi să le dea o şansă, dar Julian nu o poate lăsa chiar aşa pe mâna oricui şi îi propune să o însoţească timp de trei nopţi. Trei nopţi alese de el. El mai speră să-i recâştige prietenia lui Lily, doarece simţea că pierde ceva. Dar lucrurile se schimbă atunci când păcătoasa gelozie îşi arată colţii. Julian nu suportă niciun bărbat să-i facă ochi dulci lui Lily, nu o vrea în preajma niciunui bărbat.

Deşi refuză să îşi recunoscă sentimentele, faptele şi comportamentul lui devin foarte clare. Este un nesăbuit şi nu poate rezista pasiunii dulci pe care o are pentru Lily. Se ascunde în carapacea lui, suferind, ştiind că secrete din trecut au venit să-l bântuie şi nu o poate supune pe Lily unei astfel de suferinţe.

Va reuşi Lily să-l facă pe Julian să îşi recunoască sentimentele? Ce trecut, ce secrete are Julian? Vor reuşi cei doi să treacă peste barierele care le stau în drumul spre dragoste?
În acest ultim volum – Trei nopți de dorințe – poveştile secundare sunt rezolvate şi vom afla cine este criminalul/criminalii, şi motivele pentru care Leo a fost ucis.

Cartea Trei nopţi de dorinţe – Tessa Dare, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 08.08.2015.

7 COMMENTS

    • Dupa ce am citit volumul 1 am zis, gata, trebuie sa parcurg si restul.
      Multumesc pentru descrieri. Intotdeauna ma intrigi.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.