Dublura de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice-prezentare 

Dublura de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice-prezentare 

Dublura de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice

  Dublura de Sandra Brown-Colecția Cărți Romantice-prezentare 

Editura Alma/Litera

Vineri-09.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Titlul original: Mirror Image

  Prăbușirea unui avion la doar câteva minute de la decolare reprezintă pentru Avery Daniels o întâlnire ciudată cu destinul. Printr-o înlănțuire de coincidențe, ea capătă înfățișarea unei alte femei, egoista și cocheta Carole Rutledge, dar și șansa unică de a-și relansa cariera. Trezindu-se fără voie în mijlocul unei intrigi politice, Avery ajunge să depindă din ce în ce mai mult de sprijinul unui bărbat fascinant – candidatul texan la Senat, Tate Rutledge.

  Îmboldită de un amestec de egoism și altruism, Avery ajunge să preia și să joace rolul lui Carole, descoperind că mariajul acesteia ajunsese o farsă, iar relația cu micuța Mandy, fiica ei, era marcată de indiferență. Pe lângă eforturile depuse pentru a descâlci ițele unui complot împotriva lui Tate, Avery devine soția și mama perfectă, căzând însă pradă fără voie și atracției din ce în ce mai puternice pentru acesta.

   Când se află identitatea lui Avery, ea este nevoită să mizeze pe cartea iubirii și a sincerității. Dar va fi de ajuns pentru a șterge toate minciunile? Și va fi de ajuns pentru a-i salva viața bărbatului iubit?

 

„Închise ochii şi dădu din cap, într-un fel de negare a ceva ce nu putea să explice, dar îi acoperi din nou gura cu a lui.
Avery îi răspunse la sărut, descătuşând toată dorinţa care se adunase în ea, în taină, de luni întregi. Gurile li se uniră flămânde și fierbinţi. Cu cât se înfrupta mai mult dintr-a ei, cu atât o dorea mai mult şi cu atât voia ea să i se dăruiască mai mult.”

„Viaţa ar fi fost mult mai satisfăcătoare, iar viitorul său politic ar fi fost mult mai luminos, dacă ar fi putut să împartă victoria cu o soţie iubitoare, care să-l susţină.
Ar fi putut la fel de bine să-şi dorească luna de pe cer, îşi zise. Chiar dacă soţia lui ar avea o asemenea dragoste de dăruit, ceea ce nu era cazul, el n-ar accepta-o. Carole distrusese această posibilitate cu mult timp în urmă.”


„Palma îi urcă lin peste gât şi i se curbă peste ceafă.
Când buzele i le atinseră pe ale ei, fură cuprinşi de o flacără care nu se putea explica decât prin fenomenul combustiei spontane. Se sărutau nebuneşte în timp ce mâinile li se luptau să câştige teren.”

  Sursa Cărţi Romantice

 Cartea Dublura a apărut și cu titlul de Imaginea din oglindă.

 Sandra Brown

   Sandra Brown

    Sandra Brown este născuta în anul 1948, pe 12 martie, în Waco, Texas și e o scriitoare nord-americană de bestseller-uri și romane de dragoste și de suspans. A mai publicat cărți și sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire. S-a specializat în limba engleză la Texas Christian University, dar a plecat de la colegiu în 1968 pentru a se căsători cu Michael Brown, un fost documentarist de televiziune de știri. Sandra Brown și-a început cariera ca scriitoare în 1981, după ce soțul ei a incurjat-o să facă acest lucru. A publicat apoi aproape 70 de romane și a avut mai mult de 50 dintre ele în topul New York Times bestsellers. Romanul ei „Mătase franțuzească” a fost ecranizat într-un film lansat în anul 1994. Celebra romancieră a fost distinsă cu premii de-a lungul carierei sale, printer care amintim: Premiul internațional „Thrillermaster”, în 2008.

Recenzii şi prezentări Sandra Brown

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna august 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Recenzii-Prezentări Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera-romanele publicate în luna iunie 2018

Apariţii cărţi

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.