Unora le plac scoțienii de Suzanne Enoch - Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Unora le plac scoțienii, de Suzanne Enoch – Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Unora le plac scoțienii

Suzanne Enoch

Seria SCOȚIENI NESTĂPÂNIȚI

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 23.07.2021

  Când o fătucă nebună, îmbrăcată bărbătește, trage spre el, Munro MacLawry ‒ Ursul ‒ nu se poate hotărî ce îl impresionează mai mult: modul cum țintește sau curbele ademenitoare ce se întrezăresc pe sub haine.
  Catriona MacColl a fugit din Londra în Scoția cu sora ei vitregă pentru a scăpa de o căsătorie nedorită și nu este dornică să aibă de-a face cu Munro ‒ sau cu orice alt bărbat. Dar el nu o poate abandona pe această pisică sălbatică fascinantă, cu părul ca o văpaie și limba ascuțită ‒ nu când descoperă cât de bine se potrivește în brațele lui.
  Munro și-a câștigat cu vârf și îndesat renumele: e un scoțian plin de mușchi, un munte de om cu un zâmbet poznaș și un șir de femei satisfăcute în urma lui. Mâncarea, păturile, lumânările și multe alte lucruri necesare supraviețuirii pe timp de iarnă într-o mănăstire abandonată pe jumătate dărâmată reprezintă un dar neașteptat din partea lui Munro pentru Catriona ‒, dar și o complicație la fel de surprinzătoare. Clanul MacDonald are planuri pentru ea ‒ și sigur acestea nu includ și ca ea să se îndrăgostească de un membru al clanului MacLawry. Însă Munro este primul bărbat care o face să se simtă ca o adevărată femeie ‒ și poate fi unica ei șansă la o viață cum abia dacă a îndrăznit să viseze vreodată.
  Veți citi întreaga poveste în romanul UNORA LE PLAC SCOȚIENII de Suzanne Enoch, al patrulea volum al seriei SCOȚIENI NESTĂPÂNIȚI. De viner, 23 iulie, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.