A venit! A venit….toamna cu SuperBlog 2016!

 Perioada desfăşurării competiţiei-1 octombrie-30 noiembrie 2016

Ca în fiecare an, de vreo opt anişori mai exact, atât în primăvară cât şi în toamnă se organizează competiţia SuperBlog. O competiţie adresată bloggurilor, unde creativitate va fi scoasă la înaintare şi vom încerca să creem diverse poveşti pe teme date.

   Ştiţi expresia…..Toamna se numără bobocii? Eh…noi cei, care vom participa, cred că vom număra minutele 🙂 până la prima probă, după aceea să fim gata la timp cu articolul şi să-l urcăm pe platformă. Ce să mai,  adrenalină la maxim.

Deci, competiţia a început, evident mai întâi cu înscrierile celor care doresc să participe, iar de la 1 octombrie intrăm în forţă şi cu probele.

Veţi citi materiale îmbrăcate într-o altă formă faţă de ceea ce v-am obişnuit.

Dorim succes tuturor participanţilor şi aşteptăm să începă paranghelia 🙂

   Doamne…să ştiţi că nu este uşor, şi parcă pe toată perioada competiţiei eşti într-o forfotă continuă, şi de multe ori contra timp. Dar ştiţi ce este surprinzător? După ce se termină, realizezi că mai vrei, şi abia aştepţi tura următoare.

Urmăriţi-ne şi vedeţi ce ne mişună prin căpşor din punct de vedere al creaţie.

   În primăvară Literatură pe tocuri a obţinut locul 18, un loc extrem de onorant pentru noi, mai ales că a fost prima participare full. Sperăm că anul acesta să ne menţinem, sau cel puţin să fim pe un loc şi mai bun.

Mulţumim SuperBlog că ne-aţi oferit această oportunitate.

Mili şi Iasmy! Echipa Literatură Pe tocuri!

14 COMMENTS

 1. Va doresc mult succes! Sper ca in aceasta toamna, sa urcati mult in top, sunteti o echipa grozava, iar blogul vostru este absolut minunat!

 2. Acest blog merita sa ajunga undeva sus, in topul clasamentului! Va sustin din toata inima. Mult succes!

 3. Wow!!! Super 🙂 . Multa bafta si spor 🙂 .
  Felicitari pentru participarea din primavara. Indiferent de locul ocupat important este sa participati, sa dati ce e mai bun din voi, sa perseverati.
  Va imbratisez cu drag 🙂

 4. Locul 18? Wow, suficient de bun! 😀 Felicitari si mult succes! Sper sa va descurcati de minune si sa fiti cat mai aproape de primul loc! locco_smiley_10 🙂

 5. Bine ati revenit in SuperBlog, Mili si Iasmy! Ne-am bucurat sa va cunoastem in editia de primavara, abia asteptam sa va citim si acum articolele 🙂
  Mult succes si o toamna grozava!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.