Venus intră în Leu de Simona Tănăsescu - Editura Velvet Story - noutăți

Venus intră în Leu, de Simona Tănăsescu – Editura Velvet Story – noutăți editoriale

  Editura Velvet Story anunță apariția celui mai nou roman semnat Simona Tănăsescu – „Venus intră în Leu”, o carte care îți va trezi spiritul. În peste 400 de pagini, povestea despică tranșant situația politică de astăzi, aducând în atenție subiecte de actualitate, dar ce ar fi viața dacă nu anostă fără iubire, intrigă și neprevăzut?

  Cea mai bună evadare din cotidian este să rătăcești cu gândul în rândurile unei cărți, nu? Dar când povestea se împletește cu realitatea, iar vremurile actuale sunt îmbrăcate în umor, emoție și surpriză, rămâi cu un sentiment de dorință, plăcere și speranța că poate întâmplările pot depăși într-o bună zi ficțiunea.

Luca Batemă nu se aștepta ca vreodată cineva să îi facă o asemenea propunere – una care îi va schimba total viața.

  Distanța dintre industria filmului și lumea politică este doar de… un pariu, iar Luca pare să aibă toate atuurile pentru a fi următorul Președinte al României – are o minte sclipitoare, este devastator de atrăgător, are un trup făcut să poarte costum – dar trebuie să facă față presiunilor și divergențelor.  Senatorul Ion Ciordărescu îl convinge că el este omul potrivit pentru a conduce România din cea mai importantă funcție; pe atunci, Luca era un simplu bărbat, îndrăgostit peste noapte de o străină… și de câinele ei. Descoperind cine este de fapt Kristal One, trecutul lui dureros se intersectează cu prezentul și îi ghidează unele decizii pentru viitor. Relația lor amoroasă este ca o furtună, agitând nu doar sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt, ci și alegerile prezidențiale.

Între o campanie electorală ce pune în joc soarta unei țări și dorința de a-i da inimii ce-ți cere, se interpune o singură întrebare: când politica și iubirea se întâlnesc, doar una poate fi câștigătoare?

Fragmente

  „Trecuseră cinci zile de când frumusețea de fată din curtea vecină, al cărei nume l-am aflat după mai bine de jumătate de zi, își petrecea timpul cu mine. Asta pentru că din start, fără să mă gândesc la ce urma să mă aștepte, m-am oferit să o ajut în sarcinile date de acea asociație de protecție a animalelor.

 În viața mea nu mângâiasem atâția câini și, până să îmi ceară ea, nici nu spălasem vreunul. Să nu mai vorbesc de număratul stelelor noaptea pe cer sau de împletitul coronițelor din flori pentru nu știu ce copii ai localnicilor.

  Mârâiam, pentru că pe zi ce trecea împrumutasem din comportamentul patrupezilor: strângeam din dinți, mă chinuiam să-i fac pe plac, iar ea… râdea.

  Dar când buzele ei pline se curbau și luau forma acelor zâmbete de senzație, uitam de tot și toate. Uitam pur și simplu de mine.”

 

Fierbeam de nervi. După ani și ani de politică, ajunsesem să nu-i mai suport pe ăștia de teapa lui

  Busuioc, care de la un prim mandat se credeau zei atotputernici și mai ales atotștiutori. De oameni ca el sunt pline scaunele în plen. Cele rămase libere sunt ale celor puțini, ale adevăraților politicieni. Pot să-i număr pe degetele de la o mână. Pozițiile lor sunt însă onorifice, pentru că pe principiul „noi nu avem nevoie de oameni inteligenți care să gândească, ci doar să deschidă ușile cu capul”, în timp au fost îndepărtați. Nu mai era nevoie de ei, ci de „antreprenori”.”

Romanul poate fi comandat de pe site-ul editurii Velvet Story

Noutăți editoriale

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.