Gradinile de cristalVineri, 24.10.2014 apare cartea Gradinile de Cristalde Amanda Quick. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

“Dupa ce este victima unei agresiuni, Evangeline Ames inchiriaza o casuța la tara, departe de strazile Londrei. Fascinata de energia paranormala a domeniului din vecinatate, nu se poate stapani sa nu se strecoare deseori dincolo de zidurile acestuia pentru a-i explora enigmele. Atunci cand viata ii este amenințata din nou, instinctul o indeamna sa se adaposteasca in gradini.
Lucas Sebastian nu ar putea sa ramana vreodata indiferent cand o femeie este in pericol, chiar daca aceasta ii incalca proprietatea. Dupa ce reuseste sa scape de agresor, Lucas ii explica tinerei necunoscute ca nu doreste ca incidentul sa devina public. Circula deja destule zvonuri despre comoara ingropata pe teritoriul domeniului si despre experiențele botanice neobisnuite realizate de unchiul sau. In scurt timp, descoperind ca au un dusman comun, cei doi ca decid sa se alieze, pentru a rezolva impreuna cateva mistere: Cine l-a ucis pe unchiul lui Lucas? Cine doreste moartea lui Evangeline? Exista intr-adevar o comoara ascunsa pe domeniu? Dar lucrurile se complica si mai mult, cand atractia si pasiunea dintre ei devin imposibil de ignorat.”

Sursa Carti Romantice

4 COMMENTS

  1. Une petite citation de Kenneth E. Boulding: “Anyone who believes in indefinite growth on a physically finite planet is either mad, or an economist.”“Celui qui croit en une croissance infinie sur une planète finie est soit un fou, soit un économiste.”

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.