Arta iubirii – Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Arta iubirii – Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Arta iubirii - Christina Dodd - Colecția Iubiri de poveste

Arta iubirii – Christina Dodd – Colecția Iubiri de poveste

Seria Guvernantelor / Governess Brides

1 Rules of Surrender – Dragoste și abandon
2 Rules of Engagement – Logodnă în înalta societate
3 Rules of Attraction – Legile iubirii
4 In My Wildest Dreams – În cele mai nebuneşti visuri
5 Lost in Your Arms – Ispita
6 My Favourite Bride – Mireasa mea favorită
7 My Fair Temptress – Arta iubirii
8 In Bed with the Duke – Suflete pereche
9 Taken by the Prince Aleasa prinţului
10 A Pirate’s Wife for me – Soția piratului

Sâmbătă, 01.03.2014 apare cartea ”Arta iubirii” de Christina Dodd. Face parte din colecția Iubiri de poveste și poate fi gasită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Grațioasa domnișoară Caroline Ritter știe cel mai bine să flirteze, dar acest talent nu o ajută prea mult. Are o situație dificilă, fiindcă a fost compromisă în sezonul ei de debut; reputația i-a fost distrusă de un bărbat însurat. De atunci s-a întreținut cum a putut, dar are nevoie să rămână la Londra pentru a avea grijă de sora ei. Deși nu știe să coasă, să gătească sau să dea lecții de muzică,… Adorna, proprietara Academiei Guvernantelor, are slujba perfectă pentru Caroline.
Ducele Nevett e îngrijorat că va rămâne fără nepoți, fiindcă fiul lui cel mare a murit în condiții misterioase, iar celălalt nu are nici un gând să se însoare. Pe Jude, un bărbat chipeș, înalt și robust, femeile îl adoră, dar nu suficient încât să-l ia de bărbat. Așa că bătrânul îi angajează o profesoară, care să îl învețe cum să curteze o femeie. Ați ghicit despre cine este vorba. Caroline îl va învăța până la sfârșitul sezonului de baluri arta flirtului, ale cărei subtilități le deprinsese în ani de zile. Zilele de burlac ale lui Jude sunt numărate, dar condiția este să nu se îndrăgostească de ea, ci de o fată de familie bună. Prima lecție nu decurge așa cum s-ar fi așteptat, Caroline jucându-i o festă în parc. Cum Jude ar vrea să răzbune moartea fratelui său, lecțiile vor lua întorsături neașteptate. Iar cei doi vor fi prinși într-un păienjeniș de iubire și pericole.”
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.