The Sweetest Thing - Dorința inimii- Editura Litera

Dorinţa inimii de Jill Shalvis -Colecţia Cărţi Romantice

  Vineri 11.11.2016, apare cartea Dorinţa inimii, de Jill Shalvis în Colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de difuzarea presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei

   Tara Daniels are motive întemeiate să nu se întoarcă în micul orășel Lucky Harbor. Dar când viața ei devine un dezastru, crede că i-ar fi mai bine alături de familia ei și departe de visurile neîmplinite și de atrăgătorul ei fost soț.

  În timp ce își ajută surorile să conducă hanul pe care l-au moștenit, are în sfârșit șansa de a deveni stăpână pe propria viață și de a-și face planuri noi pentru viitor.

   Ford Walker are o viața ușoară și necomplicată. Deține un bar împreună cu cel mai bun prieten, concurează în competiții nautice când are chef și nu-și dorește o companie feminină constantă.

   Însă de când Tara revine în oraș, decisă să-l ignore, dar şi să uite trecutul lor dureros, Ford simte brusc că tânjește după lucruri care până atunci i-au fost complet străine.

  Iar când fostul bărbat al Tarei o vrea înapoi, situația scapă total de sub control – mai ales după ce secretul cel mai mare al Tarei apare pe neașteptate în viața lor.

   Acum Tara trebuie să se confrunte cu trecutul și să descopere ce vrea cu adevărat.

   Dacă are noroc, s-ar putea să-și dea seama că tot ce-i dorește inima se află chiar acolo, în Lucky Harbor.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

9 COMMENTS

  1. Mi-am cumparat-o. Spuneti-mi, va rog, cartea aceasta face parte dintr-o serie? Ca am citit undeva ca ar fi al doilea volum al unei serii.

    • Da, Anca. Este o serie. Primul volum se numeste „Irezistibil” si este super cartea. Pot fi citite si separat dar nu strica sa citesti si prima parte 🙂

      • Mersi pentru raspuns. Prima nu o am, dar am gasit-o la un anticariat online, si cred ca o sa mi-o comand, ori acum, ori zilele urmatoare, candva.

  2. Am luat cartea 🙂 . Mi-a placut prima parte si chiar sunt curioaas sa vad cum este aceasta. Sper sa fie conform asteptarilor 🙂

  3. Am cumparat-o! Trebuie sa recitesc primul volum ca sa-mi amintesc despre ce este vorba. tiu doar ca cei doi protagonisti au aparut si in Irezistibil, asa ca…la recitit cu mine!

  4. Am asteptat foarte mult aceasta carte! Cum am iesit de la scoala, am si plecat spre chioscul de ziare. Iubesc seria Lucky Harbour!

  5. Mie nu prea imi plac cartile romantice, dar mai citesc din cand in cand, unele chiar ma impresioneaza, altele nu.. 🙂 De aceasta nu am mai auzit..

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.