Suflete pereche - Christina Dodd - Iubiri de poveste - Editura Alma/Litera

Suflete pereche de Christina Dodd -Iubiri de poveste – Alma/Litera

Suflete pereche – Christina Dodd 

Titlul original: In Bed with a Duke

An apariţie: 2010

Editura: Alma/Litera

Seria Guvernantelor: Dragoste și abandon, Logodnă în înalta societate, Legile iubirii, În cele mai nebunești visuri, Ispita, Mireasa mea favorităArta iubiriiSuflete perecheAleasa printului

Anul 1849

Un roman din epoca Victoriană, plin de acțiune, intrigi, suspans, răzbunare și dragoste.

  Michael Durant, este moștenitorul Ducelui De Nevit, un bărbat cinic, periculos, nemilos- considerat mort de familia lui. Fusese luat prizonier în Moricardia, uzurpatorii tronului suspectându-l de a fi împotriva lor. Planul lui Michael este de a le dejuca planurile-ucigând dușmanii în nopțile reci și singuratice (în special pe cei care îi făcuse rău). Nimic și nimeni nu îl poate opri din scopul sau întunecat. Cei care au provocat nedreptăți vor plăti.

  Emma Chegwidden, lucrează că doamnă de companie pe lângă Lady Lettice, o ființă oribilă și răsfățată. Dar Emma trebuie să accepte această slujba, să-i accepte tacit mofturile și purtările urâte, pentru că trebuie să supraviețuiască. Este o fată corectă și își vede de treaba ei. Dar răsfăţatei doamne nu-i convine nimic, așa că o concediază pe Emma.

   Viața Emmei și așa deprimată se schimbă dramatic după ce îl întâlnește și cade în brațele lui Raper.
    Raper, un personaj fantomatic, care ataca și ucidea în nopțile reci și singuratice ale Moricardiei. Omul mascat pe care nu îl cunoștea nimeni, dar de care toți se temeau numai când îi auzeau numele.

  Moricardia era în mișcare, se încerca răsturnarea Prințului Sandre și punerea pe tron a adevăratului moștenitor Paul Lawrence. Raper era cel care dejuca planurile multora, mai ales ale oamenilor lui Sandre, încercând să elimine cât mai mulți și să facă dreptate. Era cea mai mare satisfacție dacă ar fi fost prins de Prinț.

   El este cel care o ajută pe Emma, și îi găsește un nou angajator. De la prima întâlnire ceva s-a aprins între cei doi, aceea atracție neexplicabilă, acel dor nebun, acea pasiune arzătoare.

  În casa noului angajator îl întâlnește pe enigmaticul și arogantul Michael Durant, un personaj care o tachina și care o enerva, dar suspect o și atrăgea într-un mod pe care nu și-l putea explica. Este ultimul om pe care să-l sfideze, dar o face, deoarece unele provocări sunt prea tentante pentru a rezista.

  Michael își dă seama că frumusețea și curajul ei, încet, încet își face loc în sufletul lui întunecat și chinuit, că este femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna.
Atracția dintre cei doi este mare, numai că, gândul Emmei este mai mereu la fantomaticul Raper.

  Căzuse în brațele acelui necunoscut mascat și tăcut. Un jucător tăcut, care nu vorbește decât prin semne sau gesturi, dar al cărui sărut plin de ferocitate și înfometat a făcut-o să i se înmoaie genunchii, și să-i rămână în minte. Simțea și acum parcă pe buze focul pasiunii lui. Pasiune prea acerbă pentru a o putea opri.

  Cine este Raper? Pe cine va alege Emma? Care sunt secretele întunecate? Cum vor decurge lucrurile și cine va câștiga? Ce urmărește Michael Durat? Care ar putea fi finalul poveștii?

   Pe toate le puteți afla în cartea: „Suflete pereche” de Christina Dodd.

Suflete pereche de Christina Dodd-Colecția Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Carti scrise de Christina Dodd

Cărţi de dragoste

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.