07.04.2014 „Vorbe dulci” de Julie Garwood-Colecția “Romantic Suspense”

07.04.2014 „Vorbe dulci” de Julie Garwood-Colecția “Romantic Suspense”

12Luni, 07.04.2014, apare cartea „Vorbe dulci” de Julie Garwood și face parte colecția “Romantic Suspense”. Poate fi găsită la punctele de vânzare a presei, doar împreună cu ziarul Libertatea.  

Preț ziar + carte =13,99 lei

Scurtă descriere:

„Olivia Mackenzie a suferit în copilărie de o boală rară și a stat mult în spital, suportând un tratament experimental. Atunci s-a împrietenit cu Samantha, Jane și Collins, iar cele patru au rămas prietene apropiate. Acum Olivia este o avocată tânără, frumoasă și dură care lucrează pentru Fisc și se află pe urmele unei scheme piramidale foarte elaborate, pusă la cale chiar de tatăl ei. Nimerește însă în mijlocul unei operațiuni FBI sub acoperire și, fără să vrea, o distruge complet. Obișnuită cu situațiile-limită, Olivia este destul de inteligentă ca să știe când trebuie să ceară ajutor. Mai ales când ajutorul este înalt, brunet și foarte sexy… în persoana agentului special Grayson Kincaid de la FBI.
Grayson și Olivia se aliază în lupta împotriva corupției, dar și împotriva atracției irezistibile pe care o simt unul față de celălalt.”

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.