Sub clar de lună de Nora Roberts - Colectia Cărți Romantice aprilie 2021

Sub clar de lună, de Nora Roberts – Colectia Cărți Romantice aprilie 2021

Sub clar de lună de Nora Roberts

Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Editura Lira/Litera

Sub clar de lună de Nora Roberts romantic suspence.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 02.04.2021

  Tory Bodeen a crescut într-un orășel din Carolina de Sud, într-o casă micuță unde tatăl ei făcea legea cu un pumn de fier și unde visurile și talentele ei nu aveau nici o șansă de a prinde viață. Dar o avea pe Hope, o fetiță de-o seamă cu ea care locuia în casa mare și impresionantă din apropiere, a cărei prietenie i-a permis lui Tory să fie ceea ce acasă nu îi era îngăduit: copil.
  După ce Hope este ucisă cu brutalitate ‒ crima rămânând un mister de-a lungul anilor ‒, viața lui Tory începe să se destrame. Acum, matură și călită, Tory se întoarce în micuțul oraș Progress cu intenția de a-și face un rost aici. Este hotărâtă să își găsească, în sfârșit, liniștea și să se elibereze de trecutul care o bântuie de atâția ani. Pe măsură ce Cade ‒ fratele mai mare al lui Hope și moștenitorul averii Lavelle ‒ se strecoară tot mai mult în viața ei, Tory se întreabă dacă groaznica pierdere suferită de amândoi va reuși să îi apropie sau nu va face decât să-i îndepărteze. Este dispusă însă să își deschidă puțin inima și să facă o încercare.
Și totuși, să trăiască atât de aproape de acele amintiri dureroase se dovedește a fi mai dificil și mai înspăimântător decât și-ar fi imaginat. Pentru că ucigașul lui Hope este și el prin preajmă, pândind…
  Veți citi întreaga poveste în romanul SUB CLAR DE LUNĂ de Nora Roberts. De vineri, 2 aprilie la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.