O moștenire neașteptată – JoAnn Ross – Colecția Cărți Romantice iunie 2022

O moștenire neașteptată – JoAnn Ross – Colecția Cărți Romantice iunie 2022

O moștenire neașteptată - JoAnn Ross - Colecția Cărți Romantice iunie 2022

O moștenire neașteptată – JoAnn Ross – Colecția Cărți Romantice iunie 2022

O moștenire neașteptată

The Inheritance

JoAnn Ross

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 24.06.2022

   Jackson Swann lasă în urmă, la moartea sa, un conflict specific lui în clipa în care hotărăște ca toate cele trei fiice ale sale, fiecare având o altă mamă, să moștenească o parte din podgoria familiei lui ‒ și totodată responsabilitatea pentru viitorul renumitei podgorii și pentru o familie pe care nici una dintre tinere nu și-a dorit-o.

   După o carieră de succes în copilărie ca vedetă TV, Tess suferă o criză de identitate, accentuată de impasul în care a ajuns în cariera ei actuală, de scriitoare. Charlotte, crescută pentru a deveni soția sudistă tipică, renunță la tot pentru a susține ambițiile politice ale soțului ei. În cea mai groaznică zi din viața sa, ea descoperă că tatăl ei a murit, că are două surori de care nu a știut și că soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie. Natalie a știut dintotdeauna de existența celor două surori ale ei, dar nu își poate alunga teama că Tess și Charlotte o vor disprețui pentru că este fiica alături de care tatăl lor a rămas.

   Când cele trei surori se reunesc, dând curs ultimei dorințe a tatălui lor, ele sunt pe dată vrăjite de moștenirea ce le-a fost lăsată și de povestea de dragoste trăită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de bunica lor și de un fost pilot american ‒ poveste ce ajunge să le influențeze viața cum nici nu s-ar fi așteptat.

„Era pentru prima dată când se sărutau așa cum ar fi făcut o femeie atrasă de un bărbat și era la fel de electric pe cât își imaginase ea. Chiar mai mult, se gândi ea, ușor amețită în timp ce el își înălță capul și se uită țintă la ea.
Oui, și el simțise scânteile. Deși ea plănuise sărutul acesta pe tot drumul de la New York la Portland, imaginându‑și exact cum avea să‑l surprindă, luându‑și ceea ce‑și dorea de atâția ani, Natalie se simți ca lovită de o undă de șoc. Nu avea idee cât timp rămaseră acolo nemișcați, ea privind în sus la el, înecându‑se în adâncimea ochilor lui, el privind‑o cu insistență, în timp ce mulțimea care își recupera bagajele se mișca neîncetat în jurul lor.”

„– Orice s‑ar întâmpla mâine, spuse el, sper să iasă așa cum îți dorești.
– Ah. Mulțumesc!
Dacă ar fi știut ce‑și dorea ea… Gideon Byrne reprezenta o distragere a atenției, căreia nu‑i putea face față acum. Sigur, atracția exista, dar momentul nu era potrivit.
Cel puțin asta‑i spunea mintea. Chiar și inima‑i spunea că un bărbat atât de arătos, care nu se recăsătorise după zece ani de văduvie, trebuie să fi lăsat o dâră de inimi frânte în urma sa. Partea corpului ei a cărei viață sexuală era mai săracă decât deșertul Arizona spera însă altceva.”

„– Ce vreau să spun e că, atunci când te‑am văzut stând în vie în prima zi, am simțit că un fulger iscat din senin mi‑a căzut la picioare. Și, când ai râs la gluma mea nereușită, gheața despre care nici nu știam că se adunase în jurul inimii mele vreme de atâția ani a început să se topească. Când te‑am sărutat în pivniță, am simțit că între noi se întâmplă ceva serios. Apoi în seara asta, când m‑am uitat la tine din cealaltă parte a camerei, am știut.
– Ai știut?
– Am știut că tu ești destinul meu, Tess Swann.”

   Veți citi întreaga poveste în romanul O moștenire neașteptată – JoAnn Ross, traducerea Raluca Conțiu. Un roman emoționant, cu povești de viață și de război, disponibil la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.