Crinul rosuVineri, 08.08.2014 apare cartea Crinul rosude Nora Roberts. Aceasta face parte din colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Hayley Phillips a venit in Memphis sperand sa aiba parte de un nou inceput. Nu astepta mila din partea rudei sale indepartate Roz, ci doar o slujba la infloritoarea pepiniera in Gradina. in schimb, a gasit un camin inconjurat de frumusete si cei mai buni prieteni pe care i-a avut vreodata, inclusiv pe Harper, fiul lui Roz. Spre incantarea lui Hayley, micuta ei fiica Lily este foarte atasata de el. Dar spre nemultumirea ei, ea insasi incepe sa aiba vise cu Harper in ipostaze pline de senzualitate…
Hayley se teme insa ca, lasandu-si dorinta sa se dezlantuie, va pierde frumoasa relatie construita cu chipesul barbat, mai ales de cand a inceput sa banuiasca faptul ca sentimentele ei au un ecou si in sufletul lui. in plus, se teme pentru siguranta lui, caci amintiri vii dintr-un trecut care nu-i apartine si comportamentul ciudat o fac pe Hayley sa creada ca Mireasa Harper a gasit o modalitate de a-i patrunde in minte si in trup.
A venit insa vremea ca Mireasa sa se odihneasca in pace o data pentru totdeauna, astfel incat Hayley sa-si recapete controlul asupra propriei vieti si inimi – si sa se hotarasca daca este dispusa sa isi riste linistea sufleteasca pentru valtoarea pasiunii.”

 Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. buna fetelor, cu siguranta va sta langa celelate 3 – Dalia Albastra 1 si 2, Trandafirul negru……superba RECENZIA
    VA PUP

  2. E citita! locco_smiley_1 locco_smiley_1 locco_smiley_1 locco_smiley_1
    A fost superba locco_smiley_9 locco_smiley_9 ca toate cartile scrise de Nora Roberts de altfel locco_smiley_29

  3. Intai de toate,imi place coperta…aduce a toamna locco_smiley_15 Ma bucur ca a aparut si cel mai reusit volum din serie.Am deja trilogia de ani buni,cartile au fost devorate atunci,si dupa atatia ani mi-am amintit intreaga poveste.Nora Roberts nu da gres niciodata locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.