Aleasa printului - Christina Dodd - Colectia Iubiri de poveste

Aleasa printului de Christina Dodd – Colectia Iubiri de poveste

Aleasa printului – Christina Dodd 

Seria Guvernantelor / Governess Brides

1 Rules of Surrender – Dragoste si abandon
2 Rules of Engagement – Logodna in inalta societate
3 Rules of Attraction – Legile iubirii
4 In My Wildest Dreams – In cele mai nebunesti visuri
5 Lost in Your Arms – Ispita
6 My Favourite Bride – Mireasa mea favorita
7 My Fair Temptress – Arta iubirii
8 In Bed with the Duke – Suflete pereche
9 Taken by the Prince Aleasa printului
10 A Pirate’s Wife for me – Sotia piratului

Sambata, 17.05.2014 apare cartea ”Aleasa printului” de Christina Dodd. Face parte din colectia Iubiri de poveste si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

“Incantatoarea Victoria Cardiff are calitatile potrivite pentru a fi o buna guvernanta: este bine educata, pretentioasa si are principii foarte stricte privind comportamentul cuviincios. in plus, a renuntat la orice speranta de a-si gasi iubirea adevarata, asa ca slujba la o familie care o apreciaza si cu care calatoreste in toata Europa i se pare fagasul de la care viata ei nu are cum sa se mai abata.
Dar Victoria cunoaste un secret care se poate dovedi extrem de periculos pentru propria siguranta. Ea stie adevarul despre fermecatorul si primejdiosul Raul Lawrence, un print renegat care pune la cale preluarea conducerii tarii din care a fost alungat cu multi ani in urma. Intalnirea intamplatoare dintre cei doi in preajma revolutiei il determina pe Lawrence sa o rapeasca pentru a se asigura ca adevarata lui identitate va fi pastrata sub tacere. La castelul lui din munti, amintirile despre prima lor intalnire sunt brusc reinviate: un bal stralucitor, cuvinte spuse la manie, un sarut infocat. Acum Lawrence isi doreste sa scoata la iveala femeia pasionala pe care a intrezarit-o cu ani in urma si care se ascunde in spatele comportamentului rezervat – dar descopera ca Victoria nu este atat de usor de sedus, daca el nu este dispus sa isi cedeze propria inima.
Intre persuasiune si pasiune, cei doi isi dau seama ca numai impreuna pot invinge un dusman care este hotarat sa-i distruga. Dar va descoperi Raul la timp ca inima unei femei este mai de pret decat orice regat?”

Sursa Carti romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.