09.05.2014 „Legaturi primejdioase”(vol.1) de Nora Roberts-Colectia „Carti romantice”

09.05.2014 „Legaturi primejdioase”(vol.1) de Nora Roberts-Colectia „Carti romantice”

1Vineri, 09.05.2014 apare cartea “Legaturi primejdioase”(vol.1) de Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 1,5 lei. Cartea se va distrui gratuit.

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Lila Emerson isi castiga traiul avand grija de case pe timpul cat proprietarii lor bogati sunt plecati. Existenta ei cunoaste insa o turnura dramatica in momentul in care asista la o posibila crima, urmata de sinucidere.
Pictorul Ahston Archer stie ca fermecatorul si impulsivul sau frate nu si-ar fi putut ucide iubita si nici nu si-ar fi curmat zilele. Speranta lui de a descoperi adevarul sta in Lila, singurul martor ocular al tragediei. Chiar si in acele clipe de durere, Ash nu-si doreste nimic mai mult decat sa o picteze pe femeia ai carei ochi negri si profunzi par sa contina rezerve nesfarsite de putere si o pasiune arzatoare.
Din Manhattan pana in Toscana, investigatia ii duce pe cei doi intr-un cerc al elitelor in care antichitatile sunt cumparate, vandute, jucate la carti si furate, o lume in care esti ceea ce posezi, iar obiectul dorintei se poate transforma intr-o obsesie fatala.”

Sursa Carti Romantice

11 COMMENTS

  • Acelasi sentiment l-am avut si eu Geo. Totusi, ma gandeam ca intr-un fel vor proceda asa. Economie de hartie

 1. Eu mai tarziu merg sa cumpar cartea. Este subtirica, deoarece a fost impartita in doua. Nu am inteles rationamentul, dar fiecare procedeaza cum crede mai bine.

 2. Acum… Asta e. Ce sa facem! Eu una nu o citesc pana săptămâna viitoare, ca sa nu astept cu sufletul la gura al doilea volum.

  • La fel voi proceda si eu Geo. Imi place continuitatea, mai ales daca se termina in suspans cartea.

 3. DA FETELOR,CAM SUBTIRICA!! 🙁 ,DAR DEE,CE SA FACEM,DACA NE PLACE NORA ROBERTS! 😀 ACUM MA CHINUI CU CUCERIREA SCOTIANULUI,DUPA CARE SIGUR AM SA CITESC CARTEA DE NORA ROBERTS! locco_smiley_15

 4. Onix, iti putem face rost de carte, trimite datele de contact pe adresa de e-mail a blogului, si te vom contacta in cel mai scurt timp.

 5. Fetelor locco_smiley_15

  Am terminat de citit 😛 Nora Roberts nu m-a dezamagit nici de aceasta data. 9.9 puncte pentru cele doua volume locco_smiley_35

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.