Până în iad și înapoi de J.R. Ward - Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Până în Iad și înapoi, de J.R. Ward – Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Până în Iad și înapoi

J.R. Ward

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

Editura Lira/Litera

Până în Iad și înapoi de J.R. Ward romantic suspence.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 12.02.2021

Ultimul volum al trilogiei „Regii burbonului“.

   Lane Baldwine era sigur că toată viața va rămâne un play-boy, mereu în umbra fratelui mai mare, Edward. Dar când acesta mărturisește că el este cel care l-a omorât pe tatăl lor și este arestat, Lane este forțat să devină noul cap al familiei și al companiei. Convins însă că Edward și-a asumat vina pentru a acoperi pe cineva, Lane, împreună cu iubita lui, Lizzie King, pornesc pe urmele criminalului – doar ca să descopere un secret șocant care schimbă cu totul lucrurile.
  Aflat în închisoare acum, Edward deplânge nu numai destrămarea familiei sau pierderea libertății… ci și pe femeia pe care a lăsat-o în urmă. Dragostea vieții lui, Sutton Smythe, este singura de care i-a păsat vreodată, dar totodată este și președinta celui mai mare competitor al Bradford Bourbon Company, și orice relație între ei este imposibilă.
   În vreme ce Lane se grăbește să descâlcească ițele afacerilor oneroase făcute de tatăl lui și să salveze compania, iar Sutton este atrasă irezistibil de Edward, cu toate că soarta pare să le stea împotrivă, viețile tuturor de la Easterly se schimbă irevocabil. Pentru unii, în bine; pentru alții, poate fi o tragedie inimaginabilă. Un singur lucru este sigur: dragostea poate supraviețui oricăror încercări – chiar și în fața crimei.
   Veți citi întreaga poveste în romanul PÂNĂ ÎN IAD ȘI ÎNAPOI de J.R. Ward, ultimul volum al trilogiei „Regii burbonului“. De vineri la chioșcuri, la prețul de 13,99 lei!

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.