10.04.2015 Dansul umbrelor de Julie Garwood-Colectia „Carti Romantice”

10.04.2015 Dansul umbrelor de Julie Garwood-Colectia „Carti Romantice”

Dansul umbrelorLa data de 10.04.2015 apare cartea Dansul umbrelor” de Julie Garwood. Face parte din Colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună cu revista “Libertatea pentru femei“

Preţ revistă + carte 9,99 lei
Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

Jordan Buchanan este fericită că fratele și cea mai bună prietenă a ei se căsătoresc. Nunta este grandioasă, reflectând importanța evenimentului, căci Dylan Buchanan și Kate MacKenna reprezintă fiecare o dinastie ilustră. Totul decurge perfect până la apariția unui oaspete nepoftit – profesorul de istorie medievală Horace MacKenna, care avertizează cu privire la vrajba continuă dintre cele două clanuri, cu originea într-un conflict străvechi din Scoția.
Cum Jordan a dus întotdeauna o viață echilibrată, folosindu-și inteligența și judecata pentru a reuși în afaceri, afirmațiile profesorului o intrigă, fără însă a o convinge. Dar la provocarea lansată de Noah Clayborne, coleg la FBI și prieten cu fratele său, decide să cerceteze povestea profesorului și pornește spre prăfuitul orășel Serenity din Texas, unde locuiește MacKenna.
În acea comunitate restrânsă, unde nu se poate păstra nici un secret, Jordan este prinsă în țesătura unor intrigi și amenințări terifiante. Pe fundalul alcătuit din crime, minciuni și trădări se naște însă și o neașteptată poveste de dragoste, care îi va da peste cap lui Jordan viața ordonată cu atâta migală.

Sursa Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.