Rămășagul - Kate Noble - Colecția Iubiri de poveste

Rămășagul – Kate Noble – Colecția Iubiri de poveste

Sâmbătă, 11.04.2015 apare cartea “Rămăşagul” de Kate Noble. Face parte din Colecţia “Iubiri de poveste” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Seria Winner Takes All

1 Game and the Governess – Rămășagul

2 The Lie and the Lady

2.5 Miss Goodhue Lives for a Night

3 The Dare and the Doctor

Preţ ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

“Contele de Ashby, poreclit pe bună dreptate Ned Norocosul, un bărbat egoist și înfumurat, trăiește cu convingerea că toată lumea îl adoră și că nimeni nu-l poate învinge – la jocurile de noroc sau la jocurile vieții. John Turner, un tânăr mândru, dar fără mari resurse materiale, se vede nevoit să accepte slujba de secretar al contelui, pe care îl cunoaște de pe front și cu care a rămas prieten după terminarea războiului. Rhys Gray, un doctor talentat și un om împăciuitor și practic, primește rolul de arbitru pentru rămășagul lor.
Pariul este simplu: pentru două săptămâni, Ned trebuie să facă schimb de roluri cu John Turner și să determine o doamnă de origine nobilă să se îndrăgostească de el, pentru a dovedi astfel că poate fi iubit pentru felul lui de-a fi, nu pentru statutul sau averea lui. La rândul lui, Turner este hotărât să-i arate că lucrurile nu sunt atât de simple când nu ești decât un biet secretar, urmărind totodată ca prin câștigarea pariului să-și asigure independenţa financiară.
Odată regulile stabilite, fiecare din cei doi prieteni prinși în acest pariu încearcă să-și asigure victoria. Nici unul însă nu o ia însă în calcul pe Phoebe Baker, o guvernantă sobră și banală, care va reuși să le dea peste cap toate planurile ‒ și să fure pentru totdeauna inima unuia dintre ei.”

Sursa Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.