Jocul seductieiSambata, 13.09.2014 apare cartea ”Jocul seductiei” de Johanna Lindsey. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

“Dupa ce descopera ca logodnicul pe care l-a asteptat ani intregi a tradat-o, disperata, Georgina Anderson se hotaraste sa se intoarca cat mai curand acasa in America, pentru a-l da uitarii si a-si lecui inima franta. Asa ca adopta solutia nebuneasca de a se imbarca la bordul navei Fecioara Anne deghizata in mus, fara a banui ca va fi cu totul la dispozitia tiranicului capitan al vasului, James Mallory.
Oaia neagra a unei familii mandre si pline de firi furtunoase, chipesul capitan, fost pirat, a jurat candva ca nu exista femeie care sa-l poata prinde in mrejele casniciei. Iar asta pentru ca intreaga lui viata a fost un adevarat crai, poate cel mai renumit din Londra, fiind martor la superficialitatea femeilor maritate care abia asteptau sa-si insele sotii nestiutori chiar cu… el insusi. Dar in largul marii, hotararea aparent nestramutata va fi slabita de o pasiune mai fierbinte ca iadul si de frumusetea temperamentalei Georgina, a carei dragoste pentru libertate si aventura se potriveste atat de bine cu ceea ce simte el insusi. Iar cand doua suflete-pereche se intalnesc, nici un obstacol nu poate rezista in calea iubirii.”

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.