El îmi va fi pieirea de K.A. Tucker - Editura Litera - noutăți editoriale

El îmi va fi pieirea, de K.A. Tucker – Editura Litera – noutăți editoriale

  Tânăra Maggie Sparkes, în vârstă de 28 de ani, ajunge la New York pentru a împacheta bunurile dragii ei prietene, o mare pasionată și colecționară de obiecte de artă, după ce acesta s-a sinucis, șocând pe toată lumea care o cunoștea. Poliția a tras rapid concluzia devastatoare: Celine s-a băgat în pat, a înghițit câteva pastile de Xanax cu votcă și nu s-a mai trezit.

  Când descoperă în apartamentul lui Celine lucruri ascunse care îi dau de gândit și o fac să pună sub semnul întrebării moartea celei mai bune prietene, Maggie începe să facă cercetări și să investigheze diverse piste, apelând la ajutorul unui detectiv priceput. Cercetări despre bărbatul de care Celine s-a îndrăgostit. Bărbatul despre care nu a spus nimănui ‒ nici măcar lui Maggie. Bărbatul pe care Celine îl considera deopotrivă salvarea și pieirea ei.

  În căutarea răspunsurilor și a dovezilor care să îi determine pe polițiști să redeschidă cazul lui Celine, Maggie descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat despre viața privată a prietenei sale ‒ și intră, în mod necugetat, în vizorul unui criminal care nu se va da în lături de la nimic pentru a nu fi demascat…

Veți citi întreaga poveste în romanul EL ÎMI VA FI PEIREA de K.A. Tucker. De joi, 26 mai, la chioșcurile din toată țara!

Carti Romantice

Noutăți editoriale

El îmi va fi pieirea de K.A. Tucker – Editura Litera – noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.