Doamna de la miezul nopții de Linda Wisdom

Titlul original: Midnight Lady
Editura Miron
Anul 1994
Traducere: Florin Slapac
Nr. pagini: 250

RECENZIE CITITOR
Rezumat carte

Îmi face plăcere să recitesc cărţi din colecţia „Loveswept” pentru că se regăsesc povești drăguţe de dragoste. Nu sunt cu nimic mai slăbuţe sau mai deosebite decât cărţile din colecţiile de dragoste actuale, ci doar puțin mai vechi.
Descoperim o superbă brunetă, Samantha, cea care are bunicul celebru: pe Baron, o vedetă a filmelor horror. Acum fiind mai în vârstă, conducerea companiei şi studioul de film sunt pe mâna nepoatei sale preferate-Samantha. Deşi mai are trei fraţi, ea este cea mai capabilă să se ocupe de treburile de conducere, după ce tatăl său a murit din cauza problemelor cardiace.

Nu este de ajuns că are pe cap afacerile familiei, o sora şi doi fraţi care abia aşteaptă să moară bunicul, iar averea să le revină lor, acum are de a face şi cu un reporter băgăcios, părerea ei.
Când Kyle Fletcher, apare într-o seară ploioasă în pragul conacului lui Baron, are parte de o scenă desprinsă din filme de groază, dar când dă ochii cu frumoasă nepoată, Samantha, toate trec pe locul doi. Atracţia dintre cei doi începe să se înfiripe, deşi Kyle nu este binevenit, el se va descurca remarcabil de bine.

Samantha are de gând să folosească toate trucurile macabre din casă pentru a împedica reporterul să le afle secretele de studio, dar şi secretele de familie. Prima dată apare camera bântuită a lui Kyle, unde urletele se aud în miez de noapte, tavanul parcă sângerează, uşa se deschide de la sine şi fantome nevăzute calcă în camera sa și în patul său.
Când Sam, îi prezintă casa, Kyle se va speria văzând cadavrul din pervazul unei ferestre. El s-a apropiat de Sam să o sărute, să o mangaie, când colo vede un cadavru. Scena este hilară, mai ales că trecem de la pasiune la groază.

Baron, se pare că a chemat un reporter pentru interviu, convins fiind că acesta se potriveşte cu nepoata sa, mai ales că este foarte preocupată, nu vrea o relaţie sau poate a fost rănită…cert este că încearcă prin orice mijloace să-l înspăimânte pe Kyle.
Acesta din urmă este şi speriat, neştiind unde dispare brusc Sam, dar şi întoarce majoritatea situaţiilor în favoarea lor, aşa că avem de a face cu scene fierbinţi de dragoste. 😀

Ce se va întâmplă cu cei doi? 
Vom avea parte de o despărţire sau vor rămâne împreună? Kyle este un reporter cunoscut pe plan internaţional, cu reportaje promovate în toată lumea. Va renunţa el la deplasările sale? Ţine el aşa de mult la Samantha?
Oare ea va putea să creadă că cineva se poate ataşa de o femeie de succes, una care are funcţie de conducere şi care face bani? Mulţi bărbaţi nu înghit aşa ceva, dar ea nu avea pe nimeni. Acum va putea să ţină la Kyle şi să găsească o cale de compromis?
O carte foarte relaxantă care te bine dispune cu scenele sale de umor negru.

Nota mea pentru carte este 9.

Recenzie cititor: autor Nicol

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.