20.06.2014 “Dalia albastra”de Nora Roberts – Colectia „Carti Romantice”

20.06.2014 “Dalia albastra”de Nora Roberts – Colectia „Carti Romantice”

 

Dalia albastraVineri,20.06.2014 apare cartea “Dalia albastra”de Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

Incercand sa scape de fantomele trecutului, tanara vaduva Stella Rothchild se muta in tinutul in care s-a nascut din sudul statului Tennessee, unde descopera o noua viata in Harper House si la pepiniera in Gradina. Stella nu este intimidata de istoria stranie a casei, si nici de stapana ei, legenda locala Roz Harper. in ciuda reputatiei de a fi o femeie dificila, Roz ii ofera un loc confortabil in care sa traiasca si o slujba plina de provocari ca manager al pepinierei aflate in plina dezvoltare. Astfel, Stella leaga o prietenie emotionanta cu Roz si cu Hayley, ruda indepartata a acesteia, si descopera ca este puternic atrasa de chipesul designer peisagist Logan Kitridge.
Dar cineva nu este deloc fericit de iubirea ce pluteste in aer… Mireasa Harper. Cele trei femei cauta in istoria familiei Harper, descoperind ca durerea si furia au pastrat viu spiritul Miresei, mult dupa moartea ei. Iar acum, ea va face orice pentru a distruge pasiunea nascuta intre Logan si Stella..”

Sursa Carti romantice

8 COMMENTS

  1. Si eu am luat-o 😀 astept cu cititul pana reusesc sa le cumpar si pe celelalte 2 din serie si apoi ma apuc de citit la ele locco_smiley_2

  2. Mirela, continuarea cartii va aparea in data de 11.06.2014. Cred ca a fost o gresala a editurii si au tiparit doar o parte din carte. Ai dreptate nu prea este corect ca o carte de 390 de pagini sa o imparti in doua. Frumos ar fi fost ca cea de-a doua parte sa o dea gratuit.Oricum cred ca asa ca si o scuza ei dau si un mic cadou constand in farduri.

  3. Am luat-o si eu,si ce dezamagita am fost cand am vazut ca nu este completa.Varianta de la Lider nu am citit-o(si bine am facut ,mai ales ca era tradusa de Columbeanu) si eram foarte etuziasmata ca o sa apara la Lira,dar bucuria nu a durat mult 🙁 .Acum nu imi ramane decat sa astept sa apara toate si dupa sa le citesc in ordine.Intrebarea este,cum au putut sa gresasca in halul acesta?Chiar nu o verifica nimeni inainte de publicare?Sau este o strategie de marketing.

  4. Salut! Cum sa procedez daca vreau sa.mi comand acest volum? L.am achizitionat pe al doilea fara sa stiu ca este o serie de 3 volume?? (nu l-am gasit la nici un chiosc de ziare)

  5. Buna, Pau! Incearca la comenzi@litera.ro, cei de acolo iti vor da detalii daca mai au disponibilitate sau daca iti poate onora comanda.Daca esti din Bucuresti este posibil sa mai existe pe la chioscurile de ziare dar cu o posibilitate mica, in general cartile Norei Roberts se duc imediat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.