2644_9c630f06Patrick Hedstram si colegii sai investigheaza de aceasta data misterioasa disparitie, produsa cu zeci de ani in urma, de Pasti, a unei intregi familii care tinea o scoala cu internat pe o insula.
Trecutul erupe cu forta in prezent atunci cand Ebba, singura ramasa din familia disparuta, este atacata in vechea casa a parintilor, in care s-a intors dupa o indelungata absenta.
Camilla Lackberg ne ofera o poveste despre disperare, alienare, pasiune si crima, in care secrete tenebroase ies la suprafata si rani vechi se deschid, amenintand vietile tuturor.

Camilla Lackberg a dobandit statutul unui star rock. Prima ei carte, Printesa gheturilor, s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in 55 de tari. — the Independent

Considerata Agatha Christie a Suediei, Camilla Lackberg a depasit toate recordurile de vanzari, surclasandu-l pe compatriotul sau, Stieg Larsson. — The Washington Post

„Acum statea ghemuita in fata pietrei de mormant si se holba la numele lui Carin si la svastica sapata in piatra. Frunzele galbene i se roteau in jur in vantul rece de octombrie, dar Dagmar aproape ca nu-l simtea. Crezuse ca n-avea s-o urasca atat de tare dupa moarte, dar stand acolo, in haina ei rupta, fu napadita de ganduri negre, de amintirile tuturor anilor de suferinta si simti ca ura i se trezeste din nou in suflet.”

Camilla Lackberg s-a nascut in 1974. inscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul, astfel ca, dupa multi ani in domeniul marketingului, a ales sa devina scriitoare.
Fauritoarea de ingeri face parte din Seria Fjallbacka, serie ce s-a bucurat de un succes enorm de piata si de o presa foarte buna.
La Editura TREI, de aceeasi autoare, au aparut:
Paznicul farului, Sirena, Copilul german, Printesa gheturilor, Predicatorul, Piaza rea si Cioplitorul in piatra.

Sursa Editura Trei

1 COMMENT

  1. Ma bucur ca mai apare o carte din serie.Am citit Printesa gheturilor si m-a bucurat faptul ca a avut si un dram de romantism.Se putea sa nu doresc si romantism intr-o carte politista? Imi place cuplu Patrick-Erica

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.