Farmecul unei relatii interziseSambata, 21.03.2015 apare cartea “Farmecul unei relatii interzise” de Vanessa Kelly. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste”. Poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Capitanul Aden St. George face parte din Regimentul de Garda al Coroanei britanice. De fapt este unul dintre cei mai buni spioni ai Angliei, insarcinat cu misiunile cele mai dificile, atat in interiorul, cat si in afara granitelor englezesti. in viata personala, prefera sa stea departe de inalta societate frivola, dar cea mai recenta dintre sarcinile sale il obliga sa o protejeze pe neconventionala si energica Lady Vivien Shaw.
S-o salveze din ghearele rapitorilor a fost partea usoara, greul vine in momentul in care trebuie sa reziste in fata frumusetii ei. Datoria ii cere lui Aden sa nu o scape din priviri – dar nu numai ochii ii sunt atrasi fara scapare de tanara rebela, ci si buzele lui. si pentru cineva care vede implicarea intr-o relatie ca pe o slabiciune, aceasta este o nebunie pura si delicioasa…
Desi Vivien ii este recunoscatoare lui Aden pentru ajutorul sau, are secrete pe care trebuie sa le tina ascunse. Insa, pentru ca barbatul care a pus la cale rapirea ei este inca in libertate, are nevoie de protectia chipesului capitan la fel de mult cum tanjeste dupa atingerea lui…”

Sursa Carti Romantice

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.