DESCANTEC DE DRAGOSTEDescântec de dragoste de Mary Jo Putney

A apărut cartea Descântec de dragoste de Mary Jo Putney. Face parte din Colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună curevista “Libertatea pentru femei“

Preţ revistă + carte 9,99 lei
Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

Jack Langdon – Lord Frayne, tratează cu foarte multă seriozitate onoarea străvechii sale familii și, în acelaşi timp, ascunde un secret pe care îl consideră ruşinos: darul de vrăjitor, pe care a fost învăţat să-l reprime şi să-l respingă. Când un accident îl aduce pe Jack în pragul morţii, unica lui șansă de supravieţuire este Abigail Barton, o vindecătoare talentată. Abigail trebuie să îşi asume un mare risc pentru a-i salva viaţa lordului Frayne, aşa că va cere în schimb un preţ pe măsură: căsătoria. Acesta acceptă și curând se simte atras de soţia lui, al cărei farmec este la fel de puternic ca şi trezirea propriilor abilităţi magice; la rândul ei, Abigail este impresionată de sensibilitatea şi blândețea lui Jack. Cunoscând însă prea bine ura acestuia faţă de magie, hotărăşte să trăiască despărțită de el după conceperea copilului pe care şi-l dorise atât de mult, pentru ca Jack să îşi poată păstra reputaţia, iar ea să îşi poată îndeplini menirea de vindecătoare. Cu toate acestea, iubirea care se naşte între ei se dovedește a fi cea mai misterioasă și mai seducătoare forță pe care au cunoscut-o vreodată.

Sursa Cărți Romantice

3 COMMENTS

  1. Am terminat de citit Descantec de dragoste si inca sunt sub euforia momentului. Nu stiu cum sunt alte carti marca Putney, dar aceasta mi-a mers la suflet.Daca vreodata autoarea doreste sa-si schimbe genul si sa treaca(si) la fantasy, paranormal-romance, ar da cea mai mare lovitura. Din punctul meu de vedere o depaste la acest capitol pe Quick/Krentz/Castle . Actiunea din Descantec de dragoste” NU treneaza, iar magia este la tot pasul. In permanenta au loc vraji, descantece, cercuri de vrajitorie, simboluri pt protectie, lupte contra magiei negre . Daca in alte carti din genul fantasy se fac cateva vraji si gata, aici gasiti cu duiumul.
    Cat despre Abby si Jack , rar mi-a fost dat sa vad un cuplu mai bine sudat, mai unit – si inca de la inceput. Da,el este un „anti vrajitorie”, desi are magie in el, dar i s-au facut multe vraji : l-a vrajit profesorul lui, ca sa deteste vrajitoria, l-a vrajit sora lui( vraja de protectie ),l-a vrajit cel de-al doilea sot al mamei lui (ca sa stea departe de casa parinteasca si sa fie nesabuit – ii voia moartea) , l-a vrajit pana si o tarfa in Spania. Era plin de vraji si magie neagra,dar avand incredere enorma in Abby ,a lasat-o sa ii taie toate farmecele. L-am adorat prin faptul ca impotriva a ceea ce gandeste despre magie, a avut incredere in vindecatoarea Abby, pentru ca a sprijinit-o atunci cand altii au jignit-o ,cand altii i-au vrut raul ,a aparat-o tot timpul si chiar a inceput sa practice vrajitoria ( odata cu ruperea farmecelor,a inceput sa invete de la „profesoara” Abby si in scurt timp dobandise o putere mai mare decat ea. Am admirat-o pe Abby prin faptul ca este o femeie puternica , nu-si arata vulnerabilitatea (doar Jack i-o simtea ,cand ii citea aura, prin practicarea magiei) , stia sa raspunda cu tact la toate jignirile aduse (inclusiv cele spuse de soacra ei,mama lui Jack ,desi aceasta din urma nu avea vreo vina decat ca era posedata de magia neagra a sotului ei, a vindecat o serie de persoane ,chiar si pe cei care o necajise ( cumnatul ei si a lui Jack era infertil ), l-a protejat pe Jack de fiecare data. Iar Jack este un adorabil – chiar daca stia ca Abby este puternica si o vrajitoare superioara, tot voia sa fie cavalerul ei in armura.
    Nu pot decat sa INSIST sa cititi aceasta bijuterie literara!

  2. Super prezentare Alina!! Imi place subiectul foarte mult si sunt convinsa ca ma va cuceri aceasta carte! De altfel, Mary Jo Putney e una din autoarele mele favorite, este foarte buna si pe historical-romance, iar cartile in care isi plaseaza actiunea in tinuturi indepartate sunt o incantare prin descrierile oferite. Un mare plus al cartilor ei este faptul ca sunt bine documentate. Seria mireselor sau seria valul de matase sunt spectaculoase pur si simplu! Sunt nerabdatoare sa citesc si aceasta carte!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.