La Editura ALL a aparut cartea „Crima mumiei” de Christian Jacq.crima mumiei

Scurta descriere:

Frances Mortimer este tanara, bogata si frumoasa si are toate motivele sa fie fericita. Sotul ei este directorul departamentului de egiptologie al British Museum si un profesor foarte respectat. Dar o crima infioratoare si stranie, in care suspectul principal pare a fi… o mumie, tulbura linistea familiei Mortimer si a apropiatilor ei. Pentru a dezlega enigma acestei crime aparent perfecte, Scotland Yard-ul face apel la serviciile inspectorului Higgins. Va reusi acesta, cu tact si rabdare, sa descurce itele unei povesti pline de mistere, minciuni, ambitie si tradari?

Christian Jacq este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani.“ (Le Figaro)

Pasionat de enigmele arheologice, Christian Jacq construieste in Crima mumiei o ancheta politista clasica, in stilul Agathei Christie.“ (Le Soir)

Sursa Editura ALL

5 COMMENTS

  1. Am terminat ieri de citit.O carte fără originalitate scris în genul Agathei Christie. O poveste drăguță și atât.Fără umor iar suspansul se manifestă abia în ultimele 40 de pagini când începe confruntarea a la Poirot.Merită citită totuși dacă vă place genul polițist si plăcerea de a lectura. locco_smiley_16 :p

  2. Am citit si eu cateva carti ale autoarei, nu pe toate. A scris destul de multe si la un moment dat am facut o pauza. 🙂 Cartea asta inca nu am citit-o, deci nu pot sa am o parere. Mersi ca, ne-ai spus ceva despre ea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.