Plăcerile nopții de Lorraine Heath - Colecția Iubiri de poveste

Plăcerile nopții de Lorraine Heath -Colecţia „Iubiri de poveste”

Plăcerile nopții – Lorraine Heath – Colecția Iubiri de poveste

Seria Rebelii din St James / Scoundrels of St. James

1 In Bed with the Devil – Un pact cu diavolul
2 Between the Devil and Desire – Între diavol şi dorinţă
3 Surrender To the Devil – În căutarea plăcerilor interzise
4 Midnight Pleasures with a Scoundrel – Plăcerile nopţii
5 The Last Wicked Scoundrel – Ultimul rebel

     Sâmbată 05.08.2016, apare cartea Plăcerile nopții de Lorraine Heath, volumul al patrulea al seriei Rebelii din St. James, în Colecţia „Iubiri de poveste”. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

Plecând la Londra pentru a răzbuna moartea surorii ei, Eleanor Watkins nu se aștepta să se îndrăgostească de bărbatul care îi urmărea din umbra fiecare mișcare. Dar curând nimic nu o mai poate ține departe de brațele ticălosului atrăgător, nici măcar secretele periculoase pe care ea le ascunde. Puternic, înțelegător și absolut irezistibil, James e tot ce își dorește ea. Dar oare poate să se încreadă în el îndeajuns încât să cedeze tuturor plăcerilor pe care noaptea le permite?

James Swindler a muncit din greu să compenseze pentru trecutul său întunecat. Acum se simte ca acasă deopotrivă în saloanele strălucitoare ale Londrei și pe cele mai periculoase străzi ale orașului. Dar când inspectorul primește sarcina să supravegheze o doamnă misterioasă, bănuită de intenții infame ce au drept țintă un lord cunoscut, e hotărât să-și folosească talentele de seducător pentru a o convinge pe Eleanor să-i dezvăluie planurile.
În schimb, constată că el este cel sedus, renunțând la tot ce prețuia și pentru care luptase întreaga viață, doar ca să o protejeze pe ea – indiferent de prețul pe care inima lui avea să-l plătească.

Sursa: Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Citește și seria Seria Amanții Londrei – London’s Greatest Lovers Series

10 COMMENTS

  1. Stiu de pe acum ca nu voi ramane dezamagita dupa ce am s-o citesc. I’m so happy. Colectia mea continuă!

  2. Eu spun pas. Am luat-o pe cea de vineri 🙂 . Deee, mai facem si compromisuri 😉

    • Inca n-am cumparat cartea, dar genul historical romance imi place. 🙂 Mereu ma relaxeaza, dar consum cu moderatie, dupa mi se urca la cap atata dragoste din vremuri demult apuse.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.