AVENTURILE UNUI DON JUAN de Lorraine Heath-Colectia Iubiri de poveste

Aventurile unui Don Juan de Lorraine Heath – Iubiri de poveste-prezentare

Aventurile unui Don Juan – Lorraine Heath 

Titlul original: Pleasures of a Notorious Gentleman

 Sâmbătă-11.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Seria Amanții Londrei (London’s Greatest Lovers): 1. Cum să-ți recucerești soțul-Passions of a Wicked Earl (2010), 2. Aventurile unui Don Juan-Pleasures of a Notorious Gentleman (2010), 3. O datorie de onoare– Waking Up With the Duke (2011)

  Stephen Lyons, al doilea fiu al contelui de Westcliffe, are reputația unui maestru în arta seducției, fiind considerat oaia neagră a familiei. Când escapadele lui amoroase încep să atragă scandal după scandal, se hotărăște să intre în armată, ca să-și spele păcatele. Pe câmpul de luptă dovedește un curaj deosebit și este promovat maior, dar totul se termină când este grav rănit. Întors acasă pentru recuperare, descoperă că nu își amintește ultimii doi ani din viață… și nici pe tânăra frumoasă cu un copil în brațe care pretinde că i-a fost iubită.

  Mercy Dawson riscă totul pentru a-l proteja pe fiul lui Stephen, de care s-a îndrăgostit nebunește în perioada în care a lucrat ca infirmieră pe câmpul de luptă, și pretinde că este mama copilului acestuia. Când Stephen Lyons o cere de soție, simțindu-se vinovat că i-a distrus reputația, deși nu își amintește nimic despre ea, Mercy acceptă, fiind hotărâtă să-l facă să o dorească doar pe ea și pe nimeni alta. 

 Dar Mercy trăiește cu teama că ceea ce a început ca o minciună nevinovată i-ar putea distruge visurile și dragostea ce s-a înfiripat între ei dacă Stephen va afla scandalosul adevăr…

.

„Voia ca el să o îmbrăţișeze, să o sărute. Își dorea îmbrăţișarea lui, apropierea de trupul său. Venise acolo fără gânduri de măritiș, nu se așteptase să se căsătorească, în ciuda cerinţelor tatălui ei, dar deodată simţi că își dorea să se întâmple asta cu o disperare care o ului. Își dorea pe cineva în viaţa ei mai mult decât prezenţa lui John. Îl dorea pe acest bărbat.”

„Degetele lui își găsiră calea spre părul ei, iar ea era fericită că îl desfăcuse mai devreme, îl eliberase.
Simţi cum degetele lui îi pieptănau părul, pe care și-l imagină mai lung, și-l dori mai lung. Pentru el, l-ar fi lăsat din nou să crească până la brâu, chiar mai lung.
Gura lui îi acoperi faţa cu o ploaie de săruturi ușoare, atât de multe încât și-ar fi dorit să le poată număra, deoarece bănuia că îi săruta fiecare pistrui. Dar cum îi vedea în întuneric? Poate că le memorase poziţia. Poate chiar făcuse asta.”

„Pasiunea ardea mai tare decât o flacără.
Îl adora pe bărbatul acela, voia să îi ofere totul. Inima ei, trupul și sufletul ei. Era lumina ei într-o lume întunecată. Fusese cavalerul ei. Războiul scosese la lumină ce era mai bun, dar și ce era mai rău dintr-un bărbat.”

 Sursa Cărţi Romantice

  Despre autoare:Lorraine Heath

  Lorraine Heath has always had a soft spot for emotional love stories. No doubt because growing up, watching movies with her mom, she was taught that the best movies „won’t half make you cry.”

She is the daughter of a British beauty (her mom won second place in a beauty contest sponsored by Max Factor® during which she received a kiss from Caesar Romero–Joker on the original Batman TV series) and a Texan who was stationed at Bovingdon while serving in the air force. Lorraine was born in Watford, Hertfordshire, England, but soon after moved to Texas. Her „dual” nationality has given her a love for all things British and Texan, and she enjoys weaving both heritages through her stories.

London’s Greatest Lovers Series

Colecţia Iubiri de poveste

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

Citește și seria Seria Rebelii din St James Scoundrels of St. James

Aventurile unui Don Juan – Lorraine Heath 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.