AVENTURILE UNUI DON JUAN de Lorraine Heath-Colectia Iubiri de poveste

Aventurile unui Don Juan de Lorraine Heath-Iubiri de poveste-prezentare

Al doilea volum al seriei „Amanții Londrei”.

Titlul original: Pleasures of a Notorious Gentleman

 Sâmbătă-11.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

  Stephen Lyons, al doilea fiu al contelui de Westcliffe, are reputația unui maestru în arta seducției, fiind considerat oaia neagră a familiei. Când escapadele lui amoroase încep să atragă scandal după scandal, se hotărăște să intre în armată, ca să-și spele păcatele. Pe câmpul de luptă dovedește un curaj deosebit și este promovat maior, dar totul se termină când este grav rănit. Întors acasă pentru recuperare, descoperă că nu își amintește ultimii doi ani din viață… și nici pe tânăra frumoasă cu un copil în brațe care pretinde că i-a fost iubită.

  Mercy Dawson riscă totul pentru a-l proteja pe fiul lui Stephen, de care s-a îndrăgostit nebunește în perioada în care a lucrat ca infirmieră pe câmpul de luptă, și pretinde că este mama copilului acestuia. Când Stephen Lyons o cere de soție, simțindu-se vinovat că i-a distrus reputația, deși nu își amintește nimic despre ea, Mercy acceptă, fiind hotărâtă să-l facă să o dorească doar pe ea și pe nimeni alta. 

 Dar Mercy trăiește cu teama că ceea ce a început ca o minciună nevinovată i-ar putea distruge visurile și dragostea ce s-a înfiripat între ei dacă Stephen va afla scandalosul adevăr…

 Sursa Cărţi Romantice

  Despre autoare:Lorraine Heath

  Lorraine Heath has always had a soft spot for emotional love stories. No doubt because growing up, watching movies with her mom, she was taught that the best movies “won’t half make you cry.”

She is the daughter of a British beauty (her mom won second place in a beauty contest sponsored by Max Factor® during which she received a kiss from Caesar Romero–Joker on the original Batman TV series) and a Texan who was stationed at Bovingdon while serving in the air force. Lorraine was born in Watford, Hertfordshire, England, but soon after moved to Texas. Her “dual” nationality has given her a love for all things British and Texan, and she enjoys weaving both heritages through her stories.

London’s Greatest Lovers Series

Colecţia Iubiri de poveste

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.