29.08.2014 “Pacatele mamei” de Danielle Steel-Colectia “Carti Romantice”

29.08.2014 “Pacatele mamei” de Danielle Steel-Colectia “Carti Romantice”

pacatele mameiVineri, 29.08.2014 apare cartea “Pacatele mamei” de Danielle Steel. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„In viata, orice om are de facut alegeri dificile, iar Olivia Grayson nu face exceptie. Femeie de afaceri de succes, Olivia a lipsit mult din viata celor patru copii ai ei, ocupata fiind cu construirea unui adevarat imperiu. In incercarea de-a se revansa pentru timpul pierdut, an de an Olivia face eforturi pentru a planifica o vacanta de vis alaturi de intreaga familie. Ultima ei incercare este o croaziera pe Marea Mediterana, pe un iaht de lux, prin care spera sa-si arate dragostea si regretul pentru toate momentele esentiale la care nu a fost prezenta. Superba croaziera ar trebui sa le ofere amintiri de neuitat tuturor celor prezenti: bunica, nepoti, copii si nurori. Dar, cum se intampla la reuniunile de familie, realitatea nu se ridica mereu la nivelul asteptarilor, si surprizele pot aparea la tot pasul atunci cand dezamagiri adanc inradacinate in suflet sunt greu de indepartat. Insa pe masura ce iertarea si dezvaluirile surprinzatoare arata laturi necunoscute ale personalitatii fiecaruia, unul cate unul, ca o ironie a sortii, copiii Oliviei se trezesc facand aceleasi greșeli pentru care si-au blamat mama ani la rand.
Vara aceasta este, pentru ei, o vara a compasiunii, a adevarului si a lectiilor de viata.
Pacatele mamei surprinde multiplele chipuri ale dragostei, ce poate fi deopotriva complexa, provocatoare, amuzanta, pasionala si, mai presus de toate, trainica.”

Sursa Carti Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.