5.000 de Euro-O nimica toată!

Ah….bani de buzunar, o nimica toată, pentru cei care sunt familiarizaţi cu astfel de sume. Pentru mine, muritorul de rând, este o sumă pe care nu ştiu dacă am să o văd vreodată.
Făcând un exerciţiu de imaginaţie: Ce aş face cu 5.000 de Euro?
Vă daţi seama că în prima fază aş rămâne blocată. Clar, nu aş şti ce să fac. M-aş uita cu privirea tâmpă şi mintea blocată, ciupindu-mă să îmi revin, şi să realizez că nu este o Fata Morgana.

Aş fi atât de ameţită, încât, cred că, multe gânduri s-ar învălmăşi în mintea mea în acel moment: Să îi cheltui pe hăinuţe, accesorii, să plec în vacanţă, să … să … să … tot felul de lucruri pe care o femeie şi le doreşte. Dar, raţiunea bate la poarta castelului şi îmi spune: Nu este mai bine daca îi depui într-un cont la o bancă, la Banca Transilvania spre exemplu, cu un card de credit ataşat? Asta până te hotărăşti ce să faci şi încotro să o iei? Sunt în siguranţă, aşa că, de ce să te pripeşti, mai aşteaptă! Este o idee, şi posibil, raţiunea mea are dreptate. În special pentru că, după câte am auzit, Banca Transilvania oferă clienţilor un program de loialitate Star Card.star cardAcest program aduce beneficii clienţilor care au ataşat cardul de cumpărături Star. Poţi cumpăra din magazinele partenere Star, care nu sunt puţine, peste 7.500 din toate domeniile, produse cu rate fără dobândă, şi mai primeşti şi puncte Star la cumpărarea produselor. Puncte Star cadou-1 punct=1 lei. Punctele acumulate le poţi folosi la cumpărături în aceleaşi magazine partenere. Avantajos !
Dacă ar fi să îmi împlinesc o mică dorinţă, ar fi aceea de-a mobila într-un anumit stil camera fiicei mele, aşa cum am văzut la unul dintre magazinele partenere programului Star, adică la Mobexpert, mă pot folosi de cardul de cumpărături, am şi puncte şi iată cum mica mea dorinţă poate fi împlinită.
Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre programul Star şi despre cardul de cumpărături Star, aici puteţi găsi toate detaliile, sau pe site-ul programului.

Având în vedere că mintea mea este încă bulversată de suma asta, poate îmi daţi nişte idei: Voi ce aţi face cu 5.000 de euro?

Text scris pentru proba 7 SuperBlog 2015.

Review overview
5
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

2 COMMENTS

  1. ce as face cu 5ooo?frumoasa suma,multe posibilitati!in primul rand as tapeta o camera cu rafturi pt.carti,si asa am nevoie urgenta de o alta biblioteca!as face unele lucrari la casa,dupa care,daca raman bineinteles bani,as schimba mobila baiatului.clar o comanda de cartii…off multe as face cu banii,nu mi-ar ajunge! 😀

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!