Acolo unde te conduce inima - Stephanie Laurens - prezentare

Acolo unde te conduce inima de Stephanie Laurens – prezentare

Vol 1-Seria Casebook of Barnaby Adair

 Personajele acestei serii ne sunt cunoscute din romanele Cynster.

   Acolo unde te conduce inima – Penelope Ashford, sora mai mică a Portiei Cynster, soția lui Simon (am întâlnit-o în cartea Femeia ideală) este bogată, inteligentă, frumoasă și are o poziție bună în societate. Este înverșunată împotriva căsătoriei și a regulilor care îi sunt impuse de societate.

   Și-a dedicat energia și inteligenţa în conducerea unei instituții care se ocupă de copii orfani, abandonați pe străzile Londrei.

   Atunci când unii dintre copii încep să dispară în mod misterios, Penelope apelează la singurul om care o poate ajuta-Barnaby Adair

   Fermecătorul Barnaby, al treilea fiu al președintelui Cothelstone, burlac convins,  și-a câștigat respectul în rândul cercurilor politice și nu numai, investigând cazuri misterioase alături de Scotland Yard. Puterile lui de observație, percepția, l-au ajutat să rezolve cazurile cele mai încâlcite și misterioase. Este un răzbunător cu stil elegant. Rezolvă crime misterioase și merge acolo unde alți nobili nici nu îndrăznesc.

   Penelope știe că este o imprudență ceea ce vrea să facă, și totuși, se hotărăște să bată la ușa lui într-o seară friguroasă de noiembrie 1835.

   Barnaby este intrigat de femeia din fața lui, de cerința ei, dar mai ales de frumusețea și inteligența ei.

   Ceva în mintea lui îi șoptește că nu ar fi bine să se implice, pentru că vor fi cu siguranță complicații în special ale inimii, dar se vede pus în postura de-a accepta provocarea, și un parteneriat neobişnuit.

   Vor lucra împreună pentru a dezlega misterul dispariției copiilor, dar pe măsură ce investigațiile și cercetările lor avansează descoperă o filiera ce duce către filonul superior al societății.

   Ajutat de inspectorul Stokes de la Scotland Yard, prietenul lui, se infiltrează în rândurile ticăloșilor din cartierul East End din Londra și, pe măsură ce avanseza în cercetări și sunt aproape să dezvăluie misterul disparițiilor, sunt intrigați de traseul criminalului infiltrat chiar în organizația creată pentru a proteja londonezii.

   Criminalul, să-l numim așa, știe de existența lor, îi urmărește la rândul lui și este pregătit să acționeze, să-i distrugă atât social, având în gând să îi scoată vinovați, dar, mai ales este hotărât să distrugă reputația lui Penelope și a lui Barnaby.

 Barnaby nu numai că a intrat în acest labirint să o ajute pe Penelope, dar așa începe și aventura lor romantică.

   Atracția ce se ivește la orizont este puternică, dar amândoi sunt împotriva căsătoriei sau a relațiilor cu implicare profundă, Și totuși….frumusețea și inteligența lui Penelope sunt o combinație mortală, iar spiritul lui Barnaby și eligibilitatea lui fac ca toate mamele să stea la coadă pentru a-l prinde în gheruțe pentru fiicele lor.

   Cu toate astea, Barnaby își dă seama că vrea să cucerească o singură femeie-  Penelope. Va reuși?

   Ce se întâmplă cu cei doi? Vor reuși să rezolve cazul disparițiilor? Vor reuși să îl demaște pe criminal/li? Sau ei vor fi cei care vor pierde tot? Ce le pregătește criminalul/li?

Descoperiți voi în cartea Acolo unde te conduce inima, de Stephanie Laurens, colecția Iubiri de poveste, ce apare în data de 13.01.2018, la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

 

Sursa foto: Pinterest

14 COMMENTS

  1. Chiar imi era dor sa citesc o noua carte de Laurens! Iar subiectul celei de fata este destul de interesant. In mod sigur am sa o cumpar. Multumesc pentru prezentare, iasmy! <3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.