Oriunde ne duce timpul de Nora Roberts

Oriunde ne duce timpul, de Nora Roberts – Colecția Cărți Romantice

Oriunde ne duce timpul

Nora Roberts

Without a Trace

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice mai 2020

Seria Familia O’Hurley – The O’Hurleys Series: 1.The Last Honest Woman – Aproape de Paradis, 2. Dance to the Piper – Dansează în ritmul inimii, 3. Skin Deep – Curajul de a iubi, 4. Without a Trace 

Recenzii/serii/prezentări cărți Nora Roberts

  Oriunde ne duce timpul de Nora Roberts romance.

Cartea apare vineri – 29.05.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

  „Nora Roberts”, cea mai vândută autoare „New York Times”, vă aduce în atenție  remarcabila familie O’Hurley.

Oriunde ne duce timpul – al patrulea volum și ultimul al seriei ‘ .

  Trace O’Hurley vrea să se retragă din activitate și să se bucure de o viață tihnită. Dar când Gillian îi solicită ajutorul ca să dea de urma celor dragi ei, acceptă.
Pe măsură ce căutările îi pun în situații periculoase, Trace descoperă că a găsit, în sfârșit, pe cineva pentru care merită să-și riște viața, dar și inima, pe care o credea împietrită…

   Cu doisprezece ani în urmă, Trace O’Hurley și-a luat rămas-bun de la propria familie și de la lumea spectacolelor din care făceau toți parte și a pornit pe propriul drum, căutându-și menirea. Acum, sătul de viața de spion și îndurerat de moartea prietenului și mentorului său, Trace nu mai are nici o motivație și nimic de demonstrat, așa că se gândește serios să se retragă din activitate și să se bucure de o viață tihnită undeva prin Insulele Canare.

  Serioasă și dedicată, Gillian Fitzpatrick este un om de știință care își ajută fratele în eforturile sale de a concepe un ser care să protejeze de efectele unui atac nuclear. Când fratele ei și fiica acestuia sunt răpiți din Irlanda de teroriști, Gillian îl caută pe Trace O’Hurley pentru a-i solicita ajutorul, fiind convinsă că el este singurul care o poate ajuta să dea de urma celor dragi ei.

  Trace acceptă, fără tragere de inimă, această ultimă misiune și, împreună cu Gillian, pleacă spre Mexic, locul unde se presupune că a fost dus fratele ei. Pe măsură ce căutările lor îi pun în tot felul de situații periculoase, Trace descoperă că a găsit, în sfârșit, pe cineva pentru care merită să-și riște nu doar viața, ci și chiar inima pe care o credea împietrită…

Seria Familia O’ Hurley este cu siguranță una care ne va rămâne întipărită în minte!

  Nora Roberts (Eleanor Marie Robertson) s-a născut la data de 10 octombrie 1950, în Silver Spring, Maryland, SUA, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii, ambii părinți având strămoși irlandezi. A urmat o școală catolică de călugărițele ce i-au insuflat un sentiment de disciplină, apoi liceul Montgomery Blair. Pe parcursul anului al doilea de studenție s-a transferat la o școală publică locală, unde l-a întâlnit pe Ronald Aufdem-Brinke, viitorul ei soț.

    A început să scrie în 1979, dar primele sale manuscrise i-au fost respinse. În anul 1981 i se publică prima nuvela “Irish Thoroughbred” la Editura Silhouette Books cu pseudonimul Nora Roberts. Devine celebră cu publicarea nuvelei “Playing The Odds”, prima din seria The MacGregor, în anul 1985. Din anul 1992 începe să colaboreze cu editura Putnam care îi sugerează Norei Roberts să adopte un alt pseudonim pentru romanele sale de suspans. Și astfel ajunge să scrie seria În Death sub numele de J D Robb. Mai scrie și sub pseudonimul Jill March, iar pentru o publicație din Marea Britanie ca și Sarah Hardesty.

   În 1985 se căsătorește pentru a doua oară cu Bruce Wilder, care deține în prezent o librărie în Boonsboro, Maryland, Turn the Page Book. Împreună mai dețin și hotelul Inn BoonsBoro ale căror apartamente poartă numele cuplurilor romantice din cărți (sunt transpuse în trilogia “Hanul amintirilor”).

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #NoraRoberts #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.