Atracție scandaloasă de Karen Robarts

Atracție scandaloasă de Karen Robarts – Colecția Iubiri de poveste

Atracție scandaloasă – Karen Robarts

Editura Alma/Litera

Colecţia Iubiri de poveste

Număr pagini: 324

An apariţie 2013

Seria Banning Sisters

1 Scandalous – Atracție scandaloasă
2 Irresistible – Suflete captive
3 Shameless  – Înfruntarea inimilor

Când aparenţele înşală şi ţesătura intrigilor devine tot mai deasă, numai o dragoste adevărată poate să iasă învingătoare…

Mic rezumat

   Când Lady Gabriela Banning primește vestea că fratele ei vitreg Marcus, conte de Wickham, a fost ucis pe plantația de ceai din Ceylon, se simte brusc înfricoșată de ce s-a putea întâmpla cu ea și surorile ei mai mici, Claire și Elizabeth, deoarece toată averea familiei urmează să treacă în mâinile unui văr îndepărtat.

   Acest văr este un nesuferit, iar viața lor ar avea mult de suferit. Singura ieșire din această situație, ar fi să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic și să aranjeze debutul în societatea londoneză a surori ei Claire, o frumusețe de fată.
Dacă Claire s-ar căsători cu un nobil bogat, grijile surorilor ar fi altele, și nu ar trebui să se îngrijoreze de ce le va rezervă viitorul.

  Când ajung la Londra surpriza este mare, deoarece la casa de la oraș, un gentleman pretinde că este fratele lor. Acest frumos ”frate” Marcus, nu este altul decât prietenul celui decedat, fiind nevoie de această înșelăciune pentru a afla cine se face vinovat de moartea adevăratului conte.
Gabby și Nick încearcă să descopere cine este ucigașul, dar descoperă și dragostea care le dă târcoale, și curând societatea londoneză devine martora poveștii lor de dragoste.

,,Gabby închise ochii, simţindu-se brusc ameţită şi incapabilă să mai gândească limpede. În lunile care urmaseră morţii tatălui ei, sperase şi totodată fusese îngrozită de venirea lui Marcus, fratele vitreg pe care îl întâlnise doar o dată în viaţă. Totul urma să se schimbe odată cu sosirea noului conte: atât poziţia ei, cât şi cea a surorilor ei mai mici. Să se schimbe în bine, sperase ea, deşi, după cum o învăţase soarta, trebuia să se aştepte că va fi în rău. Însă ce putea fi mai rău decât să le vadă pe Claire, şi apoi pe Beth, suferind aceeaşi soartă pe care o avusese şi ea? Să fie când terorizate, când ignorate de un tată dominat de un dispreţ stăruitor faţă de femei şi fără nici cea mai mică fărâmă de afecţiune firească pentru copiii săi; să fie lăsate să se descurce cu foarte puţini bani-şi asta în timp ce tatăl lor era un om foarte bogat, încât până şi cantitatea de mâncare de pe masa familiei era adesea insuficientă; să fie lăsată să îmbătrânească în casa părinţilor, cu puţine perspective de a avea un soţ şi copii, sau orice fel de viaţă în afara domeniului vast şi atât de izolat de la Hawthorne Hall?’

,,Părea să aibă până în treizeci şi cinci de ani, şi pielea îi era foarte bronzată ca şi cum ar fi petrecut mult timp stând la soare, un soare fierbinte, cu siguranţă nu unul englezesc.Trăsăturile îi erau frumos sculptate, făcându-i faţa dură şi frumoasă. Silueta lui cu umeri laţi şi şolduri înguste se potrivea de minune cu cămaşa cu jabou, fracul negru, vesta argintie, pantalonii negri până la genunchi şi şosetele de mătase pe care le purta.
-Ah, deci iată-vă în sfârşit, spuse el cu voioşie, ca şi cum le cunoştea bine şi le aştepta, după care se desprinse de doamna de lângă el. Doamnelor şi domnilor, vă rog să-mi îngăduiţi un moment să le salut pe surorile mele.
Gabby simţi că rămâne cu gura căscată când el o porni înspre ea.
-Gabriella, presupun, spuse el zâmbind uşor în timp ce ea se uita la el şi apucându-i mâna, brusc lipsită de orice vlagă, o duse spre buze…

Cărţi de dragoste

librărie.net

Atracție scandaloasă – Karen Robarts

5 COMMENTS

  1. Sună bine 🙂 Fără îndoială, o lectură ușoară, perfectă pentru vacanța de vară!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.