Captivi în timp de Rysa Walker - Editura Litera

Captivi în timp, de Rysa Walker – Editura Litera

Captivi în timp

Rysa Walker

Editura Litera

   Aflând că nu mai are mult de trăit, bunica lui Kate îi încredințează nepoatei ei de șaisprezece ani un medalion albastru straniu, care are puterea de a-i permite să călătorească în timp.
La început sceptică, adolescenta descoperă în cele din urmă că bunica spune adevărul și că acest dar vine de undeva din străfundurile ființei ei: chiar din ADN.
Uimirea lui Kate se transformă în spaimă în momentul în care o crimă comisă cu mulți ani în urmă, în 1893, la Expoziția universală de la Chicago, îi pune viața în pericol; dacă nu se va întoarce în trecut s-o împiedice, viitorul omenirii va avea de suferit… Mai mult, pentru a modifica spațiul temporal i se impune un sacrificiu dureros: dacă reușește, băiatul de care e îndrăgostită nu va mai avea nicio amintire legată de existența ei.
Va putea oare Kate să-și ducă misiunea la bun sfârșit? Ceea ce se întâmplă nu este nicidecum rodul hazardului, ci al unui proiect teribil, orchestrat la cel mai înalt nivel…

Personaje minunate, descrieri impecabile, o miză incredibil de puternică, acțiune, romantism și călătorii în timp. Nu am cuvinte să recomand mai călduros această carte. E absolut uimitoare.“ The Bibliophile’s Corner

Editura Litera

De vineri, 8 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei!

Noutăţi Editoriale

2 COMMENTS

  1. Trilogia ma tenteaza, cu toate ca este mai mult SF, iar triunghiurile amoroase imi dispac. Chiar nu stiu de ce ma simt atat de atrasa de ea… Am sa risc!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.