Colecţia Iubiri de poveste martie 2018

Colecția Cărți Romantice-martie 2018

  1.”Magia” de Santa Montefiore – apariție 2 martie 2018

    Soții Miranda și David pleacă din Londra și se mută într-o casă la țară, cu o grădină ca în rai. Dar viața lor tihnită și visul lor bucolic se spulberă. Amândoi sunt cuprinși de resentimente și singurătate, iar problemele pe care nu au știut să le rezolve ies la suprafață. Dar un personaj inedit va intra în viața lor să îi ajute să se regăsească.

 2.”Când toate fetele au dispărut” de Amanda Quick – apariție 9 martie 2018

   Charlotte Sawywer descoperă cu stupoare că sora ei vitregă a dispărut fără urmă. Frumoasă, strălucitoare și nechibzuită, Jocelyn mai dispăruse și altă dată, dar numai pentru câteva zile. De data aceasta, se întrece cu gluma și Charlotte se teme de tot ce e mai rău.

 3.”Soarele nu apune niciodată” de Nora Roberts – apariție 16 martie 2018

    Bodine muncește zi și noapte pentru familia ei și pentru pensiunea pe care o conduce în Montana. E genul de femeie care se trezește în zori și nu îi ajung 24 de ore să termine tot. Abia mai are timp pentru ea, darămite pentru Callen Skinner, care ar face orice să îi atragă atenția. Dar relația lor atârnă de un fir de păr, când Callen intră în atenția poliției locale și e suspectat de crimă.

 4.”Găsește-mi perechea!” de Susan Elizabeth Phillips – apariție 23 martie 2018

   O poveste încântătoare și plină de umor despre cum poți să conduci o afacere matrimonială, fără să îți pui inima gaj. Heath Champion, agentul lui Kevin Tucker din romanul ”Un partener ideal”, este unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar dacă Anabelle i-ar găsi perechea perfectă, afacerea ei ar crește văzând cu ochii. Dar dragostea are alte planuri cu cei doi!

  5. ”Fantomele trecutului” de Sandra Brown – apariție 30 martie 2018

   Kerra Bailey este o jurnalistă ambițioasă și are un pont fierbinte. Ar face orice să afle cine a pus bombe în hotelul Pegas din Dallas, cu 25 de ani în urmă, iar pentru asta trebuie să ia legătura cu eroul Major Trapper care a salvat în ziua cumplită mai multe persoane din clădirea care se prăbușea în flăcări. Însă, atacatorii din trecut află de planurile ei și viața fetei este în pericol.

   Sursă text: Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-februarie 2018

  Sursă foto: pinterest.com

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.