Cele mai bine vândute cărți de-a lungul timpului

Cel mai bine vândute cărți de-a lungul timpului

  Există numeroase cărți care au fost vândute în milioane de exemplare de-a lungul timpului, devenind bestseller-uri internaționale. Unele dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile sunt:

 1. The Bible” (Biblia) – această carte este considerată cea mai vândută carte din istorie, cu vânzări estimate la peste 5 miliarde de exemplare în toată lumea.
 2. Quotations from Chairman Mao Tse-tung” – cunoscut și sub numele de „Cartea Roșie„, această carte a fost vândută în peste 900 de milioane de exemplare în China și în alte țări comuniste.
 3. Don Quixote” de Miguel de Cervantes – această carte, publicată pentru prima dată în 1605, a fost vândută în peste 500 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 4. „Harry Potter” series by J.K. Rowling – seria de șapte cărți fantasy a fost vândută în peste 500 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 5. A Tale of Two Cities” (Poveste despre două orașe) de Charles Dickens  – 200 milioane exemplare
 6. „The Lord of the Ringsde J.R.R. Tolkien – această trilogie fantasy a fost vândută în peste 150 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 7. Twilight” series by Stephenie Meyer – seria de patru cărți fantasy a fost vândută în peste 150 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 8. Alchimistul („O Alquimista”) de Paulo Coelho – 150 de milioane de exemplare
 9. Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry – 140 de milioane de exemplare
 10. ,,And Then There Were None” (Zece negrii mititei) de Agatha Christie – 100 milioane exemplare
 11. The Hobbit” de J.R.R. Tolkien – această carte fantasy a fost vândută în peste 100 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 12. The Da Vinci Code” de Dan Brown (codul lui Da Vinci)- această carte de ficțiune a fost vândută în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 13. „Angels & Demonsde Dan Brown – această carte de ficțiune a fost vândută în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lume.
 14. The Catcher in the Rye” (De veghe în lanul de secară) de J.D. Salinger – această carte a fost vândută în peste 65 de milioane de exemplare.

TOP CĂRȚI

Literaturapetocuri fb

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.