Nebun de iubire de Marie Force

Nebun de iubire, de Marie Force – Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Nebun de iubire

Autor: Marie Force

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Editura Lira/Litera

  Nebun de iubire de Marie Force romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 30.10.2020

  Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi de pe insula Gansett, a fost îndrăgostit de Janey McCarthy de când se știe. Numai că, de peste un deceniu, Janey este implicată într-o relație serioasă cu viitorul doctor David Lawrence. Însă, când o întâmplare nefericită duce la ruperea logodnei, Janey decide că are nevoie de câteva zile departe de insulă și apelează la Joe, prietenul ei dintotdeauna, înainte de a se duce să comunice familiei veștile proaste.

  Să o iubească pe Janey în tăcere a fost dificil pentru Joe, dar să o aibă alături de el în propria casă este o adevărată tortură. Cum ar putea să păstreze limitele prieteniei când Janey îi arată clar că își dorește mai mult? Va ceda ispitei de a-i arăta ce ar putea avea împreună ca iubiți? Și cum va interpreta asta Mac, cel mai bun prieten al lui Joe și fratele mai mare și extrem de protector al lui Janey?
Joe decide că este timpul să lase deoparte reținerile și să obțină ceea ce își dorește dintotdeauna. Însă pentru asta trebuie să o convingă pe Janey că încrederea deplină și dragostea până la adânci bătrâneți chiar pot exista…

  Veți citi întreaga poveste în romanul NEBUN DE IUBIRE de Marie Force, al doilea volum al seriei „Insula Gansett“. De vineri 30.10.2020 la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #MarieForce #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.