Rivalitate de Nora Roberts - Colecția Cărți Romantice martie 2022

Rivalitate, de Nora Roberts – Colecția Cărți Romantice martie 2022

Rivalitate de Nora Roberts

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 11.03.2022

  Rivalitatea dintre două regine ale talk-show-urilor TV, Deanna Reynolds și Angela Perkins, presărată cu zâmbete de complezență în public și cu trădări în viața privată, are la bază ceva mai mult decât simpla competiție pentru rating și supremație în lumea dură și necruțătoare a televiziunii. Disputa dintre ele devine un adevărat război în spatele ecranului când Deanna refuză oferta Angelei de a o însoți ca asistentă a ei la New York și ia locul adoratei publicului atât în inimile telespectatorilor, cât și în grila de programe și în viața fostului iubit al acesteia.
  Furia pe care o simte Angela față de fosta ei ucenică și protejată trece de la dezamăgire și amărăciune la o mare dorință de răzbunare ‒ și mijloacele la care apelează pentru a o distruge nu au nici urmă de etică. În același timp, pasiunea unui admirator anonim al Deannei devine tot mai evident o obsesie bolnăvicioasă, care amenință liniștea Deannei ‒ și chiar și viața acesteia.
Și, din toată lupta asta dintre egouri, doar una din cele două femei va ieși în viață.
Veți citi întreaga poveste în romanul RIVALITATE de Nora Roberts, de vineri la chioșcurile din toată țara, la prețul de 15,99 lei!

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.